Mi a szerepe az edzőknek? – Szakmai továbbképzést szervez az MVSZ

Június 4-én lesz Budapesten a vitorlásedzők és -oktatók szakmai továbbképzése, amelyen számos fontos kérdésről tartanak előadást az adott téma szakértői.

A Magyar Vitorlás Szövetség hagyományteremtő szándékkal rendez június 4-én hétfőn meg a vitorlásedzők és -oktatók számára továbbképzést a Magyar Sportok Házában (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. földszinti előadó). A szervezők azt szeretnék elérni, hogy a továbbképzés után egy szakmai fórum jöjjön létre, amelynek segítségével az érintettek a szakági, általános edzéselméleti és fiziológiai ismereteiket bővíthetik, ezzel is segítve a versenysport fejlődését.

A Magyar Vitorlás Szövetség által szervezett június 4-i továbbképzésen szó lesz többek között a versenyzés mentális hátteréről; az edzők szerepéről; sport iránti motiváció kialakításáról és fenntarthatóságáról; a vitorlásversenyzők specifikus táplálkozási szokásairól; a magyar antidopping-szabályozásról; a fiatal versenyzők fizikai képességeiről és tartáshibáinak felismeréséről, a World Sailing DNSS programjának megfelelő vitorlásiskolai képzésről. Az ebédszünetben lesz egy “tesztmenü”, amely a sporttáplálkozás korszerű szempontjai szerint összeállított reform konyha ételeiből áll össze.

A Magyar Vitorlás Szövetség azt kéri az érintett edzőktől és oktatóktól, hogy részvételi szándékukat legkésőbb május 18-ig jelezzék Bakóczy Zsuzsának, a bakoczy@hunsail.hu e-mail címen keresztül. 

A kép illusztráció. Forrás: Pixabay 

A részletes program a csatolt dokumentumban (docx) szerepel. 


Csatolt fájlok:

Támogatóink: