Második napja zajlik a Nagyhajós bajnokság

A Balatonon csütörtökön elkezdődött a Nagyhajós bajnokság első fordulója, amelyen a 11m OD, a 15-ös jolle, a 25-ös jolle, a 70-es cirkáló, a 8m OD, az Asso99, az Elliott770, a Nautic, a Nautic370, a Regina, a Scholtz22 és a Sudár Regatta osztályok négy napon át a magyar bajnoki címekért vetélkednek a vízen.

A hétvégén kétnapos ranglistaversenyre csatlakoznak a Dolfin, a J/24, a Melges24 és az X-35 osztályok, így akkor összesen már hét versenypályán zajlanak majd a futamok a Balatonfüred, Csopak, Siófok és Balatonföldvár előtti vízeken.

A második nap végére öt futamon van túl a 8M OD és a Hetvenes Cirkáló, valamint a Nautic és a Nautic 370-es mezőny. Négy érvényes futama van már a Regináknak és a Sudár Regattáknak is. Három futam eredménye adja az összetett listát a 15-ös és a 25-ös Túrajollék, valamint a Scholtz 22-esek mezőnyében, és eddig 2-2 futamon van túl a 11M OD, az Asso 99 és az Elliott 770 flotta.

A részletes eredmények letölthetők a mellékletek közül, illetve egyéb fontos információk mellett olvashatók a Nagyhajós bajnokság folyamatosan frissülő Információs oldalán aely állandóan megtalálható honlapunk bannerei között is.


Csatolt fájlok:

Támogatóink: