Ma kezdődik a Nagyhajós Bajnokság II. fordulója a SEIKO Nagydíj

Négy pályán - a Balatonfüred és Balatonföldvár előtti vízeken - kezdődik ma és zajlik négy napon át a  Seiko Nagydíj az MVSz Nagyhajós Bajnokság és ranglistaverseny II. fordulója. A mai napon 9 hajóosztályban 85 csapat kezdi meg a bajnoki küzdelmeket. 

Csopak előtt az Alfa (sárga) pályán 11 Regina és 15 Sudár Regatta rajtol. Hozzájuk csatlakoznak majd ranglistaversenyre a hétvégén a Dolfinok. A pálya felelős rendezője: Sipos Péter

Füred előtt a Delta (kék) pályán 7 darab X-35-ös versenyez, majd szombattól jönnek még az Asso-k és a Bavaria 32-esek. Itt a pálya felelős rendezője Farkas Péter

A Zamárdi előttti területen a Bravo (piros) pályán 6-6 darab 70-es Cirkáló és 30-as Cirkáló, 8 Európa 30-as vitorlázik, illetve érkeznek az utolsó két napra a Dragonok ranglistaversenyre. A pálya felelős rendezője Dániel Gábor.

Földvár és Udvari között a Charlie (zöld) pályán pedig a Nautic osztályokversenyeznek: 10 darab 370-es, 14  Nautic 330-as és 8 darab 311-es. Itt lesz a pályafutamok mellett egy túrafutam is, de csak ha már hét futamon túl van a mezőny. A pálya felelős rendezője Dávid Júlia.

A mellékletből letölthető a részletes nevezési lista.

A verseny honlapja, ahol megtalálni a közleményeket és az eredményeket is: http://hunsail.hu/nagyhajos-bajnoksag-ii

A folyamatosan frissülő hírek, helyzet jelentések a versenypályákról és egyéb aktualitások a verseny Facebook-esemény oldalán is nyomon követhetők!


Csatolt képek:


Csatolt fájlok:

Támogatóink: