Közösen tudjuk egymást erősíteni

A development squad létrehozásának fó célja, hogy megtalálják és elekezdjék a munkát olyan fiatal vitorlázókkal, akik alkamasak és motiváltak ahhoz, hogy egy hosszútávú olimpiai felkészülésben vegyenek részt.

“Már nagyon vártuk ezt a hosszú hétvégét, ezt a három napot, hogy az Ian-nel kiszabadulhassunk az irodából és végre azt csinálhassuk amit igazán szeretünk, az pedig következő generációval való foglalkozás. Ez volt a második edzőtáborunk, amire meghívtuk azokat a versenyzőket akiket idáig nem tudtunk meghívni. Jobban megismertük ezáltal az egész magyar utánpótlást, illetve azt a korosztályt amiben mi keresgélünk.

Az első edzőtáborba azokat hívtuk meg akik a magyar bajnokságon első, illetve második helyezést értek el, ez nyilván számok alapján dőlt el. A mostani edzőtáborba pedig azokat, akiket az edzők javasoltak, illetve nem értek oda az első két helyre a magyar bajnokságon, viszont a többi ranglista és hazai versenyen nagyon szépen szerepeltek. Én személyesen nagyon élveztem ezt a három napot, remélem ők is." - Berecz Zsombor

Támogatóink: