Klubok figyelem: 500 ezer - 4 millió forintos támogatásra lehet pályázni

A Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) ebben az évben is meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram VII. ütemét. Eu a gyakorlatban a következőt jelenti: a programon keresztül a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlásbázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni a SOSZ közreműködésével.

Az alprogram az idei évben már 246 950 806 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 forint és legfeljebb 4 000 000 forint.

Fotó: Szántó Áron / Magyar Vitorlás Szövetség

Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetségkiválasztáshoz,tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

A Program támogatási időszaka: 2022. január 1. – 2022. december 31.

A Programra jelentkezés határideje: 2022. augusztus 22. hétfő

A részletes programkiírás és a jelentkezési adatlap a https://sosz.hu/hiszek-benned-sport-program/ weboldalon letölthető!

Fontos továbbá, hogy a SOSZ továbbra is biztosítja tagszervezetei részére a kedvezményes jelentkezés lehetőségét. A SOSZ-tagsággal nem rendelkező sportszervezetek részére a kedvezményes jelentkezést abban az esetben tudják biztosítani, ha tagfelvételi jelentkezésüket a HISZEK Benned Sport Program jelentkezését megelőzőleg eljuttatják a SOSZ elnökségéhez. A tagfelvételi eljárás megindításához látogassanak el a https://sosz.hu/tagfelvetel/ oldalra. 

 A programkiírással kapcsolatosan online tájékoztató fórumokat szervez a SOSZ, a szervezet a részleteiről hamarosan tájékoztatást nyújt. 

Támogatóink: