Szombaton Keszthely Kenese szóló - valós idejű nyomkövetéssel az interneten!

Szombaton, azaz június 11. reggel 9 órakor immár kilencedik alkalommal rajtol a Keszthely Kenese Szóló vitorlás verseny.

A Keszthelyi Yacht (volt Főnix, közismertebben a Libás) kikötőben pénteken 18 és 21 óra között lehet nevezni.
Befutó a Kenesei BFYC kikötő előtti vízterületen, majd vasárnap az eredményhirdetés 11.00-kor ugyanebben a kikötőben.

A versenyen résztvevő hajóinak útvonala valós időben követhető a lesz a www.snewisport.hu honlapon keresztül. Az élő közvetítésben a rendezőség partnere a SNEWISPORT, akik a közvetítés teljes technikai hátterét biztosítják.

A közvetítés menete:

Minden hajóra SNEWISPORT RACE BOX kerül a nevezéskor. A közvetítés rajt előtt 15 perccel kezdődik és az utolsó befutott hajó befutásáig, vagy a limitidőig tart.

Útvonalak visszajátszása:A hajók útvonalai a http://www.snewisport.hu/ oldalon a Versenyarchívum menüpontból érhetőek el. Itt ki kell választani a 2016 Keszthely Kenese szóló versenyt, majd a baloldalon lévő beállítás menüben meg kell adni a lejátszási sebességet. Ezt követően a "play" ikon indítja el a visszajátszást

A versenykiírás a http://www.kereked.hu/ weblapon  található. 

 

A fotók a tavalyi versenyen készültek.

Emlékidéző a tavalyi, 2015-ös versenyről:

2015-ben kitűnő idő, 5-6 Beaufort erejű szél fújt. Ennek megfelelően rekordidőt ért el a győztes Varga Lajos. A mezőny 9 órakor rajtolt Keszthelynél, és mivel Lajos a Nelson 8m Pro-t  vezetve 13 óra 36 perckor befutott a kenesei célba, az új pályrekord 4 óra, 36 perc, 3 másodperc.

Második helyen a Kolibri Flaar 26-os érkezett a célba közel negyedórával később, Fazekas Lászlóval a fdedélzetén. Harmadik Matlaszkovszky Miklós lett Melges 24-esével. A 10 méteres nyitott kategóriát az abszolút 5. helyen befutó Lábady Balázs nyerte.

A 2015-ös versenyen 18 hajóból 15-en célba értek. Bővebb infó, hanganyagokkal, Toronyi András főrendező és Fa Nándor véleményével itt: http://www.szolovitorlazas.hu/newspost/kksz-2015-gyoztes-a-nelson-varga-lajossal-a-fedelzeten/


Csatolt képek:


Csatolt fájlok:

Támogatóink: