Kékszalag: Fotók mindenkiről!

Itt az Erste World meglepetése: letölthetők a csapatfotók minden hajóról! 

Egy helyről letölthetők a 49. Kékszalag Erste World Nagydíjon készült hivatalos versenyfotók!

A képek hajóosztályokra bontva, nagy felbontásban találhatók az alábbi linken: http://www.ersteworldclub.hu/kekszalag.

A regisztrációt követően bárki kedvére böngészhet a képek közt, és nagy méretben töltheti le a csapatáról készült fotót.

Az Erste World a tavalyi évben is gondolt a fotók iránt érdeklődőkre, amikor célfotóval kedveskedett a közönségnek. Ezt a nagy sikerű kezdeményezést továbbgondolva, idén is komoly munkát fektettek abba, hogy a maximumot nyújtsák a versenyzőknek. Ennek apropóján született meg a képfeltöltős oldal, amit szeretettel ajánlunk figyelmetekbe.

Fotósaink a Tihanyi cső bejáratánál horgonyozva várták a mezőnyt, hogy elkészíthessenek minden képet, ám amikor láttuk, hogy a szélcsend miatt a hajók jó része nem ér majd el a fotópontig, motorossal a mezőny végétől megkezdtük a fotózást, így reményeink szerint minden estig versenyben lévő hajóról sikerült képet készíteni. Ha valaki mégis kimaradt volna az feltehetően már a fotózás megkezdése előtt kiállít. Ha van olyan csapat aki nem talál magáról képet, ezúton is kérjük megértésüket, ezúttal az időjárás nem segítette a fotósok munkáját, jövőre pótoljuk majd! 


Csatolt képek:

Támogatóink: