Jár a pezsgő!

A kandi levél - bizonyára új műfaj a neten. 

A hatharom.hu szerkesztősége küldött kamu érdeklődő levelet több sportági szakszövetségnek. Tesztelték ezzel, hogy ki, milyen gyorsan, mennyire készségesen és szakszerűen válaszol egy érdeklődő levélre. 
Akadt sportág, ahonnan válasz sem érkezett, kaptak hiányos választ, és sok sportágnál találkoztak készséges, hozzáértő, informatív válaszokkal. Ezt pontozták és az eredményt közzé tették portáljukon. 
A Magyar Vitorlás Szövetség a kandi teszten maximális pontszámot ért el! 
Köszönhetően Bakóczy Zsuzsának, aki a levélre gyorsan és tartalmasan válaszolt. De ha éppen ő nem tette, tehette volna, akkor Incze Dia is biztosan hasonló választ írt volna.  
A hozzánk érkezett kamulevél szövege:
"Tisztelt Hölgyem/Uram !
Az Interneten találtam meg a szövetség honlapját és elérhetőségét és bízom benne, hogy tudnak segíteni. Öt éves kisfiamat (Barnabás) szeretnénk megismertetni a vitorlázás alapjaival és ehhez keresünk olyan helyet, ahol megfelelő edzők kezébe kerülhet. Budapesten az V. kerültben lakunk, de az esetleges napi közlekedést is meg tudjuk oldani, ha csak messzebb van megfelelő egyesület, ahol elkezdhetné a sportolást.  Kérjük, hogy ajánljanak nekünk egy egyesületet/edzőt, akit meg tudunk keresni Barnabás ügyében.
Hány éves korban ideális a sportolás elkezdése Önök szerint? Nem túl korai még a mostani kezdés?
Vannak olyan sportági honlapok, ahol mi szülők is tudunk olvasni szakmai anyagokat, hogy mi is képben lehessünk fiunk sportágáról?  Amennyiben a szövetségnek van esetleg a sportágat érintő hasznos tudnivalókról leírása, kérem, küldjék el azt is nekem.
Előre is köszönöm a visszajelzésüket."

Támogatóink: