Itt a lehetőség a tanulásra

Március 24-25-én lesz a versenyrendezői alapképzés, április 21-22-én pedig leendő  versenyiroda-vezetőknek és eredményszámítóknak tart oktatást az MVSZ Versenyrendező Bizottsága.

A következő hetekben több fontos képzésre kerül sor: a Magyar Vitorlás Szövetség Versenyrendező Bizottsága március 24-25-én szervezi meg versenyrendezõi alapképzését azoknak, akik először szeretnének minõsítést szerezni és csatlakozni a hazai minõsítéssel rendelkezõ versenyrendezõk csapatához.

Április 21-én és 22-én pedig következnek a versenyrendezői moduláris képzések a versenyadminisztrátorok (versenyiroda-vezetők) és eredményszámítók számára. Az MVSZ Versenyrendező Bizottsága utóbbbi képzésekre elsősorban azokat a már minősített versenyrendezőket várja, akik tudásuk bővítésével alkalmassá válhatnak a versenyiroda vezetői feladatok ellátására, illetve szeretnék elsajátítani a Sailwave program használatát.

További részletek a képzések időtartamáról, a részvételi díjakról, az oktatás helyszínéről a csatolt dokumentumokban (pdf) találhatóak.

Fotó: Magyar Vitorlás Szövetség - Szántó Áron


Csatolt fájlok:

Támogatóink: