Így idén tizenegyedik alkalommal kerül díjazásra a versenyt legjobban teljesítő női kormányos. Az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj Gordon Evelyn Díj győztesének jutalma a DELL legújabb igazán különleges és értékes modell a DELL Inspiron Inspiron 5410 2in1, amelyet a Gordon Evelyn díj győztese a Magyarországon történő forgalomba kerülésével szinte egyidőben veheti kézbe.

A legjobb női kormányosnak járó gép legfőbb tulajdonságai:

  • Legyen szó munkahelyi vagy magáncélú felhasználásról, a tabletként és laptopként is használható 14 colos érintőkijelzős modell bárhol, így a vitorlások kabinunkban is kis helyigénnyel megállja a helyét.
  • A 11. generációs Intel processzoroknak, az akár 8 GB memóriának és a legújabb technológiáknak köszönhetően a modell a legkeményebb munkával is könnyedén elbír melegedés nélkül. Amennyiben túrahajózás közben online társalognánk szeretteinkkel, vagy munkavégzéshez szükséges online értekezleteken tennénk ezt, a gép mindenesetben tökéletesen helyt áll.
  • Ezt garantálja a tökéletesen működő 720p-s HD kamera és akár a legerősebb hullámzás zajában is a kristálytiszta hangzást biztosító mikrofon. A szemrevaló platina színű alumínium ház gondoskodik a stílusos megjelenésről. A biztonságra pedig garanciát jelentenek a Dell szolgáltatásai, a mechanikus kamerazár, illetve az ujjlenyomat-olvasó. A veszélye csak annyi, hogy előbb utóbb azt vesszük észre, hogy szárazon vagy vízen az életünk nélkülözhetetlen részévé válik az Inspiron 5410 2-in-1-ben.