Idén nem lesz Mihálkovics Kupa

A Mihálkovics Kupa főszervezője az alábbi közleményben jelenti be, hogy idén nem tartják meg a Mihálkovics Kupát.

"Kedves Versenyzők!

A vitorlásversenyek rendezésével kapcsolatban az elmúlt hetekben történt változások miatt nagyon sokan érdeklődtetek a június 13-14-re tervezett, 53. Mihálkovics Kupa sorsa felől, amit ezúton is köszönünk.

Az elmúlt években azon dolgoztunk, hogy egy olyan regattát rendezzünk, ahol a sportértékű vitorlázás mellett a parti kísérőprogramok is színvonalas és maradandó élményt nyújtanak az indulók számára. Kiemelkedő társasági eseményként fontosnak tartjuk a vízparti szórakoztatást, a minőségi vendéglátást és díjakat, valamint az ünnepélyes eredményhirdetést is.

Azonban a koronavírus miatt érvényben lévő óvintézkedések okán jelenleg nem látunk lehetőséget az esemény megtartására azon a színvonalon, amit az eddigiekben megszokhattatok.

Mivel a jelenlegi helyzetben nem tudjuk garantálni a rendezvény színvonalas lebonyolítását, hosszas egyeztetés és mérlegelés után Dávid Júlia versenyvezetővel egyetértésben és a Magyar Vitorlás Szövetség jóváhagyásával úgy döntöttünk, hogy

az 53. Mihálkovics Kupát 2021-ben rendezzük meg, az idei esemény pedig sajnos elmarad.

A fentiekkel kapcsolatban szíves megértéseteket kérjük.

Bízva a rendkívüli egészségügyi helyzet mielőbbi javulásában, 2021-ben minden értelemben megerősödve, még színvonalasabb programokkal várunk titeket Balatonföldváron!

A Mihálkovics Kupa szervezőcsapata nevében, tisztelettel:

 Horváth Péter

főszervező"