Hajóbiztosítás: idén is Generali Biztosító - Eurorisk

A Budapest Boat Show-n az MVSz standon is ott lesznek az Eurorisk képviselői és akár ott is megköthető a hajóra szóló éves felelősségbiztosítás és a casco!

A Magyar Vitorlás Szövetség kiemelt támogatója, a Generali Biztosító segítségével idén is szeretnénk megkönnyíteni számotokra a hajóbiztosítások megkötését. A Generali Biztosító – az Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft. közreműködésével – a korábbinál is kedvezőbb feltételekkel kínál néhány nagyon egyszerűen megköthető és emellett igen kedvező díjú kötvényt kizárólag a Magyar Vitorlás Szövetség tagjai részére. 

  • A piaci árnál jelentősen kedvezőbb díj mellett köthettekcasco biztosítást, amely az eddigiekhez képest még több szolgáltatást nyújt.  A biztosítás csökkentett önrésszel is megköthető, továbbá kiterjeszthető Európa területére, magyarországi és európai versenyekre és bérbeadásra is,
  • Rendelkezésetekre áll egy 5 millió Ft-os biztosítási összegű, a magyarországi versenyekre fedezetet nyújtó hajóüzemeltetői felelősségbiztosítás, mindössze évi 13.000 forintért,
  • Ezen kívül köthettek kizárólag egy versenyre szóló felelősségbiztosítást is. Ez például jó megoldást jelenthet azoknak, akik csak a Kékszalagon indulnak. A biztosítási összeg 5 millió Ft, egyszeri díja 10.000 forint.

Amint tudjátok, a versenyekre csak akkor lehet nevezni, ha rendelkeztek egy megfelelő felelősségbiztosítással. Az Eurorisk által kötött biztosítások érvényességét az alkuszcég közvetlenül igazolja a Magyar Vitorlás Szövetség felé, így ez számotokra nem jelent további adminisztrációs terhet.

A casco biztosítás további részleteivel, pontos díjával, valamint a fenti felelősségbiztosítási termékek megkötésével kapcsolatban az Eurorisk szakértő munkatársai a mai naptól rendelkezésetekre állnak.

Elérhetőségeik:

                Központi e-mail cím:     mvsz@eurorisk.hu

                Tóth Gabriella               (06-20) 360-1722
                gabriella.toth@eurorisk.hu

Személyesen legközelebb a BUDAPEST BOAT SHOW ideje alatt (Hungexpo, 2016. február 18-21.) az MVSZ standján találjátok meg az Eurorisk képviselőit.

Támogatóink: