Ma van a magyar vitorlázás nyílt napja!

A GO BOATING tavaly debütált, és hatalmas sikert aratott. A rendezvényre, amelyet a Magyar Olimpiai Bizottság is támogat, a mai napon közel húsz vitorlás iskolában és egyesületben kerül sor.

Az alábbi iskolák vesznek részt az idei programban:

Balatonfüredi Yacht Club
Balatoni Hajózási SE
BS-Fűzfő Vitorlás Klub
Csopaki Vitorlás Iskola
Fertő Tavi Vitorlás Szövetség
Keszthelyi Yacht Club
Litkey és Társa kft
Nana Boat kft
Optisul Vitorlásiskola
Orfűi Vitorlás Egyesület
Ponton Klub Egyesület
Spartacus Vitorlás Egylet
Tihanyi Hajós Egylet
Vagabund Vitorlás Egyesület
Vitorlázó Gyermekekért Alapítvány
VVSI (Pro Recreatione)
Yacht Klub Agárd SE

Az érdeklődők a Magyar Vitorlás Szövetség honlapján, a http://www.hunsail.hu/go-boating-2016 webcímen találnak további információkat a rendezvényről. 

 „Ezen a napon 9-14 éves lányokat és fiúkat várunk a Magyar Vitorlás Szövetség szakmailag elismert Vitorlás Suli szakmai programjához csatlakozott vitorlás iskolákban és egyesületekben. Elsősorban a helyszíneinkhez közel eső iskolákat hívtuk meg rendezvényünkre, előre is köszönjük az iskolaigazgatók és testnevelőtanárok segítségét” – mondta Brencsán Ábel, az MVSz sportszakmai menedzsere.

 Ezen a napon minden érdeklődő iskolásnak lehetősége nyílik arra, hogy megismerje ezt a gyönyörű sportágat. A fiatalok bepillantást nyerhetnek abba, hogy milyenek a vitorlás hajók, hogyan kell őket felszerelni, megtanulhatnak néhány hajózási alapfogalmat és fontos csomót, s ha az időjárás is úgy akarja, az oktatók segítségével maguk is beülhetnek a vitorlásokba.

 „Tavaly 12 helyszínen 1.128 gyerek látogatott meg minket. Idén több helyszínünk van, ennek megfelelően még nagyobb részvételre számítunk” – fűzte hozzá Brencsán Ábel.

További információ:

Náray Vilmos, MVSz kommunikációs vezető
Live PR
e-mail: naray@livepr.hu
tel.: +36 20 369 2126

Archív fotók 2015-ből a Go Boating napról.


Csatolt képek:

Támogatóink: