Fluck Benedek lett a Melges 24 európai koordinátor

A Nemzetközi Melges 24 Osztályszövetség fontos poszt betöltésére kérte fel.

A Nemzetközi Melges 24 Osztályszövetség a bajnokságokat koordináló Hank Stuart visszavonulása után úgy döntött, hogy ezt a munkakört a jövőben területi alapon két személy közt osztja fel. A kanadai John Abel mellett az európai feladatok ellátásával Fluck Benedeket bízták meg.

Benedek számos nagy Melges 24 verseny és bajnokság főrendezője volt az elmúlt két évben. Tizenöt éve aktív versenyrendező, aki az elmúlt években már nagy nemzetközi versenyek főrendezői tisztségeit látta el Melges 24, Laser és Finn osztályokban. 2014 óta minősített nemzetközi versenyrendező, aki versenybírói vizsgával és gyakorlattal is bír. Nem utolsó sorban sikeres versenyző, akit számon tartanak a nemzetközi Kalóz élmezőnyben. 35 éve vitorlázik, ötszörös kalóz magyar bajnok, Kékszalag győztes YS I és 30-Cirkáló osztályokban, többszörös bajnoki helyezett különböző osztályokban. Az MVSz-ben ő vezeti a Versenyrendező Bizottságot. A Ví.zügy SC szakosztályvezetője

Kinevezése a legnépszerűbb nemzetközi sporthajóosztály európai bajnoksági koordinátorának a nemzetközi versenyek rendezésében is mind aktívabb magyar versenyrendezők minőségi munkájának elismerése.

Támogatóink: