Felmérés a vitorlázási szokásokról

A tavalyi év után ismét a vitorlázók véleményére kíváncsi a Magyar Vitorlás Szövetség. A versenyszervezéssel és a szövetség munkájával kapcsolatos kérdések mellett ezúttal hangsúlyosan
szerepelnek a felmérésben a balatoni túrázással, kikötőhelyi szolgáltatásokkal kapcsolatos vélemények vizsgálata is. A kérdőívet 2019. március 25-ig lehet online kitölteni.

Tavaly első alkalommal készített átfogó véleménykutatást a tagság körében az MVSz. A felmérést közel 1200-an töltötték ki, számos észrevétel beépült a szövetség munkatervébe. Holczhauser András főtitkár elmondta: a tavalyi kutatás alapján került előre például a VIHAR rendszer fejlesztési prioritásai között az online fizetés lehetősége, és indult újra a Téli Előadások rendezvénysorozat.

Idén a már korábban ismert kérdések mellett elsősorban a versenyekhez kapcsolódó adatok (eredmények, fotók, videók) online kereshető adatbázisba helyezésére, a tavalyi MVSz szervezésű versenyek (Évadnyitó, Fehér Szalag, Kékszalag, Félsziget-kerülő) szervezésével kapcsolatos véleményekre is kíváncsi a szövetség. Emellett a Vitorlázz Itthon! projekthez kapcsolódóan külön
blokkban bekerültek a túravitorlázási szokások felmérése, amelyek a későbbi fejlesztések meghatározásánál jelentenek fontos támpontokat.

A kérdőívet az alábbi linken online és a közösségi médián keresztül is ki lehet tölteni névtelenül 2019. március 25-ig.

https://www.surveymonkey.com/r/mvszsurvey2019_w