EUROSAF közgyűlés 2015

Április 17-18-án tartotta Rendes Éves Közgyűlését az Európai Vitorlás Szövetség a lengyelországi Gdyniában.

A Közgyűlésen 36 európai ország képviseltette magát, megtisztelte látogatásával a rendezvényt Carlo Croce, a Nemzetközi Vitorlás Szövetség Elnöke is.

A Magyar Vitorlás Szövetséget Eszes Bernadett és Wossala György képviselte.

A Közgyűlés elfogadta a Wossala György vezette Munkabizottság által beterjesztett anyagot a Kontinentális Szövetségek jogállásának rendezésével kapcsolatban (csatolva), prezentációkat hallgatott meg többek között a német Konzeptwerft Gmbh szervezésében az EUROSAF-al együttműködésben létrehozott Vitorlás Champions League elért eredményeiről (www.konzeptwerft.com ) és a magyar „KWINDOO vitorlásverseny-szervező rendszer iPhone klienssel” (www.kwindoo) projekt állásáról.

A Közgyűlés az Elnök javaslatára megszavazta, hogy elfogadva az Osztrák Vitorlás Szövetség nagyvonalú felajánlását, a Neusiedlerseen épülő Vitorlás központban létesítendő EUROSAF irodába helyezi át működését, Irodavezetőnek Ronald Regnemer (Ausztria) alkalmazását jóváhagyva aki a jelenlegi Főtitkár (John Friend-Anglia) irányításával intézi a jövőben a Szövetség ügyeit.

Új tagként megszavaztuk Azerbajdzsán felvételét a szervezetbe.

A két leköszönő alelnök – Oleg Iljin (Oroszország) és Panayotis Kontides (Ciprus) helyére Stig Hyve Smith-et (Norvégia) és Tomasz Chamera-t (Lengyelország) választották az Elnökségbe. 

A Közgyűlés elfogadva a Belorusz Vitorlás Szövetség meghívását a 2016 évi közgyűlés helyszínéül  Minszk-et jelölte meg.

Képünkön az Elnökség, balról jobbra:

A falnál: Wilfrid Klein (Németország) az IFDS Alelnöke.  
Andreas Denecke (Németország) EUROSAF Gazdasági Igazgató); Rafa Gonzales (Spanyolország), Oleg Iljin (Oroszország) Alelnökök; Marco Predieri (Olaszország) az EUROSAF Elnöke; Wossala György (Magyarország) örökös tiszteletbeli Elnök); Dan Ibsen (Dánia), és Panyotis Kontides (Ciprus) Alelnökök.

Támogatóink: