Enoshima Olympic Week - két nap után

És már csak egy van hátra.

Ma a második versenynapon is három futamot vitorláztak az osztályok a 2020-as Tokiói Olimpia majdani vitorlás versenyeinek helyszínén. Így összesen haton vannak túl, és még kettő következhet vasárnap. Az ott lévő magyar srácok hosszú utazásaik és versenysorozatuk végén - Vadnaiék a negyedik nagy versenyüket nyomják zsinórban, tulajdonképpen pihenés nélkül, de Gyapjasék is komoly világjárás végén vannak - meglehetősen fáradtak lehetnek, ami az eredményeiken is látszik. Mind jó harcosok és most is kipréselnek egy-egy jó futamot, de bizonyára rájuk fér majd a pihenés.

Gyapjas Balázs és Zsombor 17. helyen állnak a 29 hajós mezőnyben. Mentek egy kitűnő 5-et a harmadik futamban, míg a többin a jelenlegi papírforma körül ingadoznak. 

Vadnai Jonatán 4. lett a negyedikben, és ezzel 28. a 48 hajós Laser Standard mezőnyben. Bátyja Benjamin 3 ponttal és két hellyel tart hátrébb, és a legjobb eredménye jelenleg egy 13. hely.

Akármilyen is az helyezésük és bármilyen fárasztó kör végén járnak, minden az enoshimai vízen megtett méterük nagyon hasznos lehet a jövőben, különösen 2020-ban az Olimpián, ahol négyük közül hárman bizonyára ott lesznek a magyar olimpikonok között.

Részletes eredmények a verseny honlapján https://www.jeow.org/ 

Támogatóink: