Ekkor lesz a budapesti Kékszalag-nevezés

A Vihar rendszeren keresztüli online nevezés mellett személyesen is nevezhetnek a vitorlázók az 50. Kékszalag Erste Nagydíjra. A nevezés során az autizmussal élőket  is támogathatják a versenyzők egy második kék szalag megvásárlásával. 

A hagyományos nevezés Budapesten a Magyar Sport Házában (1146 Budapest, Istvánmezei út 1–3.) 2018. július 18-án 12:00 és 20:00 óra között lesz.  A verseny fő támogatója, az Erste Bank kezdeményezésére a versenyzők a nevezéskor 5 és 10 ezer forinttal támogathatják az Autistic Art Alapítványt, amely művészetterápiás foglalkozásokat tart autizmussal élőknek kialakított lakóotthonokban. Akik támogatást adnak, a versenyhez szükséges szalag mellé kapnak egy teljesen egyedi, az kizárólag az idei versenyre készült, Varga Máté autizmussal élő alkotó grafikájával díszített kék szalagot is. Ezt a szalagot pedig kitehetik a hajójukon.

A balatonfüredi nevezés 2018. július 25-én 11:00 és 22:00 között a balatonfüredi Anna Grand Hotelben (8230 Balatonfüred, Gyógy tér 1.) A versenyrendezőség a fenti időpont után nem fogad el nevezéseket, a verseny napján nevezni már nem lehet.

A versenyzéshez szükség van például a sportorvosi igazolásra, erről itt olvashat részletesen.

Fotó: Szántó Áron / Magyar Vitorlás Szövetség

Támogatóink: