Budapest Boat Show fotóalbum

Mag Andrea fotói a Budapest Boat Show első napjáról.

A mai napon - február 24-én pénteken - érvényes hajóvezetői engedéllyel ingyenes a belépés a Budapest Boat Show-ra!

Szeretettel várunk mindenkit egy kávéra és egy kis beszélgetésre a Magyar Vitorlás Szövetség standján - HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont G-pavilon 403./B.- ahol egyébként már megvásárolható a  vitorlás sport 2017-2020-ra érvényes szabálykönyve is.

A GENERALI Kikötő Színpadon a korábbi évekhez hasonlóan szakmai és nagyközönség programok várják az érdeklődőket. A szinpadi program letölthető a mellékletből. Idén is beszélnek kihívásaikról olimpikonjaink és világbajnokaink. Kerekasztal beszélgetésen vesznek részt a Budapest Boat Show Újdonság Pályázat díjazottjai is (lásd lejjebb!).

Az idei kiállítás fő témája a Szabadidős Hajózás, így a Programsziget aktivitásai is ebben a témában kerültek kialakításra. A merészebb látogatókat árbóc mászó verseny, csomókötözés és kötéldobás, evező szimulátor és kinect versenyek is várják. Emellett kiskapitány képzés is zajlik majd egy 9 fős motoros jachtban. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel újra megépítésre kerül a kiállítás 40m2-es Bemutató Medencéje, ahol hajós iskolák mutatkoznak be, és vízre kerül egy egytestű hajó és egy katamarán is. Emellett vízből mentés bemutatók és SUP jóga is zajlik majd a medencében.

A Budapest Boat Show idén is felvonultatja a teljes hazai hajópiacot, így megtekinthető lesz közel száz vitorlás, elektromos és vitorlás hajó a rendezvény G és F pavilonjában. Mindemellett a kiállításon megtalálható lesz a hajózáshoz szükséges összes felszerelés és kiegészítő, így a Budapest Boat Show-ra látogatók idén is mindent beszerezhetnek, ami a felkészült szezonindításhoz szükséges.

A Budapest Boat Show Újdonság Pályázatnak köszönhetően a kiállításon minden évben megtekinthetők az elmúlt év fejlesztései, idén is bemutatásra kerülnek a legfrissebb innovációk, melyet a szakmai szereplőkből és újságírókból álló zsűri a legjobbra értékelt:

Hajó kategória

I. hely - Media & Marketing Kft. – Trentasette vitorlás

II. hely - Flaar Kft. - 5.3 RIB

III. hely - Power and Sail Kft. - Luka 30 vitorlás

Kiegészítő kategória:

I. hely - HUN-Yachts Kft. - Elvstrøm EPEX vitorla

II. hely - Yacht Charter Guru - Yapp mobilalkalmazás

III. hely - Westport Kft. - Seajet hajófesték, Shogun 033 önfényző algagátló

A kiállítás idén új társrendezvénnyel, a Budapest Motor Fesztivállal közösen kerül megrendezésre, mely egy belépőjeggyel látogatható. A kiállításra érdemes előre megváltani a belépőt a www.boatshow.hu oldalon, mellyel elkerülhető a pénztáraknál történő sorban állás. Bővebb információ a rendezvényről a kiállítás honlapján és facebook oldalán.

A kiállítás főtámogatója a Generali Biztosító Zrt., stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, autós támogatója az Audi.


Csatolt képek:


Csatolt fájlok: