Budapest Boat Show csütörtöktől

Fontos info! Pénteken ingyenes a belépés érvényes hajóvezetői engedély felmutatásával!

Február 23-án csütörtökön a Hungexpo G-csarnokban nyitja kapuit a 2017. évi Budapest Boat Show. Négy napon át tekinthető meg a kiállítás.

A Budapest Boat Show az első napon, február 23-án Exkluzív Napot hirdet, melyen csak a hajókiállítás várja a látogatókat, akik így akadálytalanul közelíthetik meg a területet, a kiállításon pedig nyugodtabb, üzleti hangulat várja az érkezőket. A kiállítás idén új társrendezvénnyel, a Budapest Motor Fesztivállal közösen kerül megrendezésre, mely egy belépőjeggyel látogatható. A kiállításra érdemes előre megváltani a belépőt a www.boatshow.hu oldalon, mellyel elkerülhető a pénztáraknál történő sorban állás. Bővebb információ a rendezvényről a kiállítás honlapján és facebook oldalán.

Pénteken pedig ingyenesen látogatható a kiállítás annak, aki érvényes magyar hajóvezetői igazolvánnyal rendelkezik.

A GENERALI Kikötő Színpadon a korábbi évekhez hasonlóan szakmai és nagyközönség programok várják az érdeklődőket, az idei év nagy újdonsága a „A Balaton hullámain” című film őspremierje lesz, melyet a kiállítás keretein belül tartanak. De idén is beszélnek kihívásaikról olimpikonjaink és világbajnokaink. Kerekasztal beszélgetésen vesznek részt a Budapest Boat Show Újdonság Pályázat díjazottjai is.

A GENERALI Kikötő Színpad részletes programja letölthető a mellékletből pdf fájlban. 


Csatolt fájlok:

Támogatóink: