BS-Fűzfő Vitorlás Klub - Vitorlástábor

Itt  a nyár, közeledik a Go Boating nap (június 9. !), és főleg nyitnak a nyári vitorlástáborok! Honlapunkon a Szövetség / Akreditált képzőhelyek menüben az Utánpótlás illetve a Vitorlásiskolák menüpont alatt érdemes körülnézni! 


A BS-Fűzfő Vitorlás Klub a Laguna Yacht Club területén működő vitorlás egyesület. A klub elsődleges célja a vitorlás sport számára az utánpótlásnevelés, de fontos a színes és élvezetes klubélet biztosítása is.

Az árnyas vízparti fák alatt, a világ zajától távol eső füves területünkön az egész család jól érezheti magát! Biztonságos, zárt kikötő várja az idelátogatókat a nyári sportlehetőségek gazdag tárházával. Vitorlázás, fürdőzés mellett a parton a foci, strandröplabda és a trambulin kedvelői is hódolhatnak szenvedélyüknek. A bicikliút közelsége pedig csábít egy élményekben gazdag Balaton körüli kerékpáros túrára.

A klub évente több versenyt is rendez:

  • Caprine Kupa – Optimist hajóosztály
  • Festina Kupa – Kalóz hajóosztály

Visszatekintve az egyesület 80 éves múltjára, büszkén elmondhatjuk, hogy sikeres versenyzők sora került ki Kalóz, Optimist, Laser és 420-470 hajóosztályokból, de szörföseink is ott találhatók az élmezőnyben.

NÁLUNK A TÁBOROZÁSNAK ÉS VERSENYZÉSNEK HAGYOMÁNYA VAN

Klubunk  a BS-Fűzfő Vitorlás Klub az ifjúsági versenyvitorlázás kiemelt bázisa, táborainkat Balatonfűzfőn, a csodálatosan szép Balaton északi partján tartjuk. Nyári vitorlástáborainkban szakképzett csapat oktatja a vitorlás sportra kíváncsi gyerekeket immár 23 éve. BS-Fűzfő Vitorlás Klub részt vesz a Magyar Vitorlás Szövetség szakmailag elismert VITORLÁS SULI valamint a Nemzeti Vitorlás Képzési programban. Széleskörű  tapasztalattal rendelkező oktatóink, maguk is a nálunk rendezett táborokban tették meg az első lépéseket a sportág felé, mielőtt versenyzők lettek. Található köztük magyar bajnok, Európa és világbajnoki résztvevő akik most a gyerekeknek szeretnék továbbadni tudásukat. Táborainkba az ország határain belülről és kívülről egyaránt érkeznek lelkes fiatalok. A világ több mint 10 országából volt már táborozónk, melynek bizonyítéka az oktatóhelyiség falán látható.:) Júniustól augusztusig tartó turnusainkban kezdő és haladó oktatás zajlik Optimist és Hartley hajókkal, a tábor bentlakó és bejárós táborozóknak egyaránt biztosított.  További információkat itt olvashatsz! www.nvk.hu/tabor A legügyesebbekből kerülhetnek ki egyesületünk versenyzői is.  Gyere el Balatonfűzfőre vitorlástáborunkba és próbáld ki ezt a csodálatos sportot!

BS-Fűzfő Vitorlás Klub - Vitorlástábor

8175 Balatonfűzfő Vitorlaház u. 2.

+36 88 451 894

www.nvk.hu

tabor@nvk.hu

Táborvezető: Novák Mária +36 30 754 7421


Csatolt képek:


Csatolt fájlok:

Támogatóink: