Berecz Zsombor első helyről kezdi az Éremfutamot!

Santanderben a Világkupa döntőn Zsombi már a harmadik futamát nyerte, és első helyről várja a vasárnapi Medal Race-t! Vadnai Jonatán is parádézott az utolsó napon!

MIközben több osztály már az Éremfutamait futotta a finnesek a kilecedik és tizedik selejtezőfutamukat teljesítették. Ma is Berecz Zsombor vitorlázott közülük a legjobban! Előbb 5. helyen ért célba, majd az utolsón győzött és az élre állt a világ legjobbjai között. Négy ponttal vezet Ben Cornish, hattal Ed Wright és huszonkettővel Deniss Karpak előtt. Vagyis az észt már semmiképp sem kerülhet elé a végső sorrendben, tehát Zsombi mindenképpen érmes lesz a World Cup Final-on!!!

Vasárnap az első tíz versenyző dupla pontszámmal értékelt Éremfutama következik. Berecz Zsombi életében először kezdhet Medal Race-t az első helyről ilyen jelentős világversenyen. Honlapunkon élőképpel közvetítjük a vasárnapi Éremfutamokat!

Finn eredménylista 10 futam után ITT!

Vadnai Jonatán is fantasztikusan ment ezen az utolsó versenynapon. 7., majd 3. (!!!) helyen ért célba, és az összetett listán végeredményben feljött a 15. helyre! Minden lehetséges elvárást magasan túlteljesített! 18  évesen lenyűgöző a Világkupa döntőn elért eredménye.

Laser eredménylista 10 futam után ITT!

Fotó: Pedro Martinez / Sailing Energy / World Sailing


Csatolt fájlok: