Berecz Zsombor az Éremfutamban

Jól hajrázott Berecz Zsombi Hyeres-ben a Világkupa szombati versenynapján. A 12-17 csomós szelekben vitorlázott futamokon elért 7. és 2. helyeivel beküzdötte magát az első tízbe és a 9. helyről kezdhet a vasárnapi Éremfutamban!

Érdi Márinak is jól indult a nap. 5. helyen végzett a kilencedik futamban, de sajnos utána 31. lett a tizedikben. Így hiába vitorlázott az idei második Világkupa versenyen rendre egyenletesen az élmezőnyben, hét tízen belüli erdménye mellé két feketezászlós korai rajtos kizárás is becsúszott, így ez az egyetlen gyengébb futameredménye a 11. helyre lökte. Eképp éppen csak lemaradt a Medal Race részvételről. Eredménye így is nagyszerű.

Laser Standardben a Vadnai testvérek közül a fiatalabb, Jonatán versenyzett jobban és végül a 41. helyen végzett az összetettben, míg Benjamin 44. lett. A Nacra 17 katamaránaban Virág Flóra és Bagyó Áron kettőse a 27-ként fejezte be a versenyt.

Szombaton hét versenyszámban már érmeket osztottak. Vasárnap kerül sor a 470, Finn, Laser és Laser Radial Éremfutamokra.

Részletes eredmények: http://www.sailing.org/worldcup/results/index.php

Fotó: Jesus Renedo / Sailing Energy

Támogatóink: