Bagyó Áron és Polgár Lukács nyerte a hétvégi CECC kupát

A mai napon a viharos szél miatt nem sikerült futamot rendezni, ám szombaton 3-as erősségű keleti szélben négy kiváló futammal gazdagodhatott a mezőny, így hét futam alapján hirdetett eredményt a rendezőség.

 

Az élen a hazai kettős, Bagyó Áron és Polgár Lukács végzett, akik a második versenynapon is kiválóan vitorláztak, s három győzelemmel és egy második helyezéssel zárták a napot, mellyel 11 pontos előnyre tettek szert a második helyezett lengyel kettőssel, Kania David-dal és Madon Kacper-rel szemben. A bronzérmet pedig Munka Márton és Kanyicska Márk szerezte meg Bors Máté és Horváth Balázs előtt. Az ötödik helyre lépett előre a második napon nyújtott remek teljesítményének köszönhetően a Kristóf Júlia-Varró Gábor duó, míg a hatodik helyen is egy vegyes páros, Simó Márton és Molnár Zsófia végzett.

 

A négy fordulóból álló CECC kupa összesített listáján, - melyet négy ország, Németország, Csehország, Lengyelország és hazánk egy-egy versenyének összesítése ad - idén csupán három érvényes regatta szerepel, mivel a csehországi fordulón csupán két futamot sikerült lebonyolítani, így a kiírások értelmében az nem számítható bele az összesítésbe.

 

A CECC kupa versenysorozat végső győzelmét a lengyel Kania David-Madon Kacper kettős szerezte meg Bagyó Áronék és a Bors Máté-Horváth Balázs kettős előtt, akik a serdülők versenyének ezüstérmesei lettek a lenyel Kania-Madon duó mögött.

 


EB -  MVSZ  OÉB/UB

 

 CECC kupa 4. fordulója, Tihany Eredmények:  Végeredmény

CECC végeredmény összetett

CECC végeredmények serdülő

 

Támogatóink: