A nagyhajós bajnokság házigazdája

Augusztus 31-én csütörtökön kezdődik az MVSz Nagyhajós bajnokság és ranglistaverseny II. fordulója, amelyen  bajnoki futamaikat teljesítik az Európa 30-as, 30-as cirkáló, 70-es cirkáló, Eliott-770, Sudár Regatta, Suddár Sport, Regina, Nautic, Nautic 330, Nautic 311 és X-35 osztályok, illetve ranglistaversenyt futnak a Bavaria 32-esek, az Asso99-ek, a Dolfin és a  Dragon osztályok.

A versenyúj házigazdája a Balatonfüredi Hajógyári Kikötő, amely családias hangulatával biztosítja az aktív vitorlázók és családtagjaik részére a sportolási és pihenési lehetőséget.

A 300 hajót befogadni képes kikötő a közelmúltban komoly felújítások során esett át és egy modern vitorlás komplexummal is bővült. A vitorlás központban található játszószoba, hajósiskola, különböző gyerek vitorlás iskolák, hajó felszerelési üzlet, valamint a Hajógyár Múzeum, amelynek emeletén csodálatos panorámával a Tihanyi-félszigetre egy 50-60 fő befogadására alkalmas konferenciaterem került kialakításra. 

2017-ben pedig már játszótérrel, homokos fürdőhellyel, magas színvonalú vizes blokkokkal várja vendégeit a Hajógyári Kikötő. A 110 fő befogadására alkalmas vízparti, teraszos Hajógyár Étterem tökéletes helyszín egy kellemes ebédhez vagy vacsorához. A kikötőben vitorlásiskola is működik, és házigazdája a Balatonfüredi boat Show-nak.

Kisfilm a Hajógyári Kikötőről ITT

A futamok csütörtökön kezdődnek és reméljük ugyanolyan jó szélvinyok segítik majd a jó versenyzést, mint amilyeneket a Nagyhajós bajnokság első fordulóján tapasztalhattunk.

A verseny honlapja a hunsail.hu oldalon belül: http://hunsail.hu/nagyhajos-bajnoksag-ii


Csatolt képek:

Támogatóink: