A 2016-os Vitorlásbál Sopronban
2016. Ápr. 03. 12:54Program:
19:00 Érkezés
19:30 Megnyitó, Fertő Kupa átadása
20:00 Büfévacsora az étteremben
21:00 Zene, tánc
23:30 Tombola sorsolás
24:00 Éjfél utáni vacsora
Zene: Bendzsó Trió
Menü:
Tatárbeefsteak golyócskák
Csirkecsíkok salátaágyon
Erdei gyümölcsös szarvas pástétom
Tárkonyos-tejfölös szárnyas raguleves
Tőkehalfilé Corn flakes bundában, burgonyapürével, zöldteás tzatzikivel
Grillezett pulykamell filé mogyorós szilvaraguval, burgonafánkkal
Mandulás csirkemell érmék rántva, őszibarack kompóttal, rizi-bizivel
Grillezett sertésborda Stroganoff raguval házi galuskával
Carbonara spagetti
Salátabüfé
Creme brulee
Eszterházy szelet
Szatmári szilvakocka
Éjféli büfé:
ÉJFÉL UTÁNI VACSORA - büféasztalról szervírozva
vegyes hidegtálak
Gulyás leves
Szállás:
A rendezvény idejére a hotel kedvezményes szobaárakkal készül.
Egyágyas szoba büféreggelivel: 13.000 Ft / szoba / éj
Kétágyas szoba büféreggelivel: 15.000 Ft / szoba / éj
Premium Style kétágyas szoba felára: 1.500 Ft /fő / éj
Premium View kétágyas szoba felára: 1.500 Ft /fő / éj
Belépődíj:
Felnőtt: 6900,-Ft/fő
15 éves kor alatt: 5000,-Ft/fő
Asztalfoglalás: Szilvási Judit (30/452 6611)
A BÁL FŐTÁMOGATÓJA
TÁMOGATÓK
Szervező: Fertő Tavi Vitorlás Szövetség
A bál nyereségét a szervező az utánpótlás
támogatására használja fel.
Üdvözlettel
Fertő Tavi Vitorlás Szövetség