Megnyílt Budapesten a SEIKO Boutique

A megnyitó ünnepségen Tomai Balázst – aki olimpiai indulási jogot szerzett Laser Standard hajóosztályban – egy Velatura Jachting Timer karórával tüntettek ki.

A Seiko, valamint a kizárólagos magyarországi értékesítéssel megbízott TMC. Kft. közel 100 vendég jelenlétében 2015 szeptember 3-án a Bajcsy-Zsilinszky út 15/d. szám alatt megnyitotta a Seiko Boutique-ot Budapesten.

A megnyitót követően a Magyar Vitorlás Szövetséggel kötött szponzori megállapodás keretében Lichtenberger Attila a TMC Kft. ügyvezető igazgatója egy Velatura Yachting Timer órával ajándékozta meg Tomai Balázst, aki idén olimpiai kvótát szerzett Laser Standard hajóosztályban.

Az eseményen számos ismert közéleti személyiség is megjelent. A Seiko partnerei közül Michelisz Norbert autóversenyző és ifj. Tóth János rali bajnok is részt vett a rendezvényen.

Tokió, New York, Párizs, Madrid és Frankfurt mellett immár Budapest is feliratkozott azon városok előkelő listájára, ahol a Seiko megnyitotta legújabb – szigorú arculati kézikönyv alapján kialakított - óraüzletét. A modern formatervezéssel, letisztult stílussal és időtálló anyagokkal kivitelezett Boutique lenyűgöző hangulatot áraszt. Itt minden azért van, hogy kizárólag a prémium minőségű órák kapják meg a legnagyobb figyelmet, melyek közül érdemes kiemelni a cég zászlóshajójának számító Astron GPS Solar, valamint az utolsó fogaskerékig teljesen kézzel összeállított Grand Seiko modellcsaládot. 

A Boutique megnyitót követően a vendégek a Magyar Tudományos Akadémia dísztermébe vonultak, ahol egy különleges kiállításon vehettek részt, melyet a Grand Seiko óracsalád 55 éves fennállásának megünneplése kapcsán hívtak életre. A „Grand Seiko Through Three Photographers Eyes” fantázianevű tárlatot három világhírű japán fotóművész készítette.

A Seiko Boutique magyarországi megnyitása egyfajta elismerés a Seiko részéről, hogy kiemelt helyet foglalunk el a nemzetközi értékesítési stratégiában. 23 éve építjük a márkát Magyarországon, ezért rendkívül örülünk neki, hogy sikerült elérnünk ehhez a mérföldkőhöz és itthon is elkezdődhet a japán manufakturális órák, a Grand Seiko árusítása.” – mondta el Lichtenberger Attila, a magyarországi értékesítéssel kizárólagosan rendelkező TMC Kft. igazgatója, aki az ünnepi szalagot a Seiko Tokióból, Londonból és Düsseldorfból érkezett vezetőivel együtt vágta át.

A Seiko Boutique megnyitásával az az elsődleges cél teljesült, hogy a japán cég méltó környezetben prezentálhassa exkluzív modelljeit és bemutassa a Seiko új világát. Azt azonban már a megnyitó alatt leszögezték, hogy bárkit örömmel látnak az újonnan kialakított szalonban, akár csak ismerkedik az órák világával, akár sokszoros tulajdonosnak számít. A rendszeresen továbbképzett, felkészült kollégák garanciát jelentenek arra, hogy a látogató megfelelő választ kaphasson a kérdéseire, vagy éppen megtalálja álmai óráját, amire bármikor büszke lehet a hétköznapok során.

Támogatóink: