Videógaléria

video

MVSz ranglista díjkiosztó 2017

2017. november 28-án a Sportok Házában került sor az immár hagyományos évvégi díjkiosztóra, amelyről Ladányi János készített filmet.

video

2018. májusban kerül sor a Dragon EB-re Balatonfüreden

A Magyar Dragon Szövetség invitáló videója a 2018-as balatonfüredi Európa-bajnokságra.

video

Film a magyar tengeri nagyhajós bajnokságról

Az Adrián a Sail-ing Kft rendezésében októberben került sor 13. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságra, amelyről filmbeszámoló készült. A 23 perces műsor nem csak a futamokról szól, de a résztvevők beszélnek a szigetek között teljesített versenyek széltaktikai érdekessségeiről, a navigációról, a legénységi feladatokról, a versenyhez használt hajótípusról és általában a tengeri charterhajós versenyzés érdekességeiről. A 23 perces beszámolót a Top Média Kft. készítette, november 5-én tűzte először műsorára a SPORT1 adó, majd és több alkalommal is műsoron lesz a SPORT1, SPORT2 ÉS SPORTM csatornákon.

video

Szóló tókerülő MOL Nagydíj 2017

Ladányi János kisfilmje az immár tizenhetedik alkalommal megrendezett egyszemélyes Balatonkerülő vitorlás versenyről, a MOL Nagydíjról.

video

Opel Finn Gold Cup - 1. versenynap

2017.09.04. - Balatonföldváron az Opel Finn Gold Cupon, az olimpiai Finn osztály világbajnokságán két remek futamal kezdődött el a verseny. Ladányi János videója

video

Tihanykerülő 2017

209 hajó versenyzett a Félsziget-kerülő Széchenyi István Emlékversenyen 2017. szeptember 16-án szombaton.

video

Opel Finn Gold Cup - A Medal Race drónos felvétele

Az Opel Finn Gold Cup, az olimpiai Finn osztály balatonföldvári világbajnokságnak Éremfutamát élőben lehetett nyomon követni. A drónt Csermendy Miklós / Bird's Vu kezelte a rendező Spartacus VE megbízásából. A Medal Race-t a holland Nicholas Heiner nyerte Berecz Zsombor és a görög Mitakisz előtt. A világbajnok a svéd Max Salminen lett, a francia Jonathan Lobert és a Heiner előtt. Negyedik a bronzérmessel pontazonosságban a brit Ed Wright, 5. Berecz Zsombor, aki ezzel minden idők legjobb magyar finnes eredményét érte el.

video

Opel Finn Gold Cup - Éremfutam

2017.09.10-én vasárnap 5-8 csomós szélben kiélezett, szoros Éremfutammal zárult az olimpiai Finn osztáy világbajnksága az Opel Finn Gold Cup. A Medal Race-t a holland Nicholas Heiner nyerte Berecz Zsombor és a görög MItakisz előtt. A világbajnok a svéd Max Salminen lett, a francia Jonathan Lobert és a Heiner előtt. Negyedik a bronzérmessel pontazonosságban a brit Ed Wright, 5. Berecz Zsombor, aki ezzel minden idők legjobb magyar finnes eredményét érte el. A videót Ladányi János az Opel Finn Gold Cup fő videósa készítette.

Támogatóink: