Hungexpo - MVSZ megállapodás

Február 13-án a Budapest Boat Show fővédnökeként  dr. Kollár Lajos a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke nyitotta meg a négynapos kiállítást. Örömmel tette, hiszen évekig tartó stagnálás után idén végre fellendült a kiállítói kedv. A tavalyi kiállításhoz képest negyven százalékkal több hajóipari cég, vállalkozás döntött úgy, hogy bemutatja termékeit. Ehhez a Hungexpo megújult szellemiségű kiállításszervezői munkája mellett talán valamelyest az MVSZ szakmai partnersége is hozzájárult. mIndenestre a növekedés jórészt a korábbiakhoz képest jóval nagyobb számban kiállított vitorlás hajókkal szembetűnő.

A hajókiállítás megnyitása után a Budapest Boat Show színpadán került sor a Hungexpo és a Magyar Vitorlás Szövetség között létrejövő 2016-ig tartó együttműködési megállapodás aláírására. Ganczer Gábor a Hungexpo vezérigazgatója és dr. Kollár Lajos a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke írta alá a hoszzútávú együttműködésről szóló dokumentumot.

A Hungexpo rendezvényein és eszközeivel kiemelten hirdeti a Kékszalag versenyt és a Kékszalag hét eseményeit. Ezzel verseny ezürtfokozatú támogatója. Az MVSZ pedig a jövőben is segíti Hungexpót a Budapest Boat Show szakmai színvonalának emelésében. 

Támogatóink: