Érdi Mári 5. helyen és Éremfutamban

Ma és tegnap igazi tipikus kieli időjárásban versenyezhetett Érdi Mári, Vadnai Joni és Benji a Kieler Wochén: 15-20 csomós alapszél kemény erősödésekkel az ennek megfelelően így olykor vízszintesen vágó hangulatos esőben. De az eredmények azt mutatják, hogy való ez a mieinknek, különösen Érdi Márinak , aki az első napi feketezászlós korai rajtja után az összetett 43. helyről kezdte a kapaszkodást az élmezőny után, és nyolc futam alapján az 5. helyig jutott. A mai három, már Arany csoportos döntő futamban 9., 7., majd 2. helyeket elérve jött fel az összetett listán a korábbi tizedik pozíciójából ötödikre.

A vasárnapi Éremfutamban két olasz, két-két  török és amerikai, illetve egy-egy görög, belorusz és német ellenfele lesz. A pontállás alapján a legjobb esetben a második helyig juthat előre, mert az olasz Silvia Zennaro neki már befoghatatlan.

A női Laser Radial osztály összetett eredménye letölthető a mellékletből vagy megnézhető ITT.

Jól vitorláztak Vadnaiék is, különösen Jonatán, aki egyetlen hellyel maradt le az Éremfutamról. Ő végül kilenc futam után 11., Benjamin pedig a 14. helyen végzett a 132 hajós erős mezőnyben. Biztató volt az erősszeles teljesítményük a náluk általában idősebb és így fizikailag erősebb ellenfelek között!

A Laser Standard osztály összetett eredménye letölthető a mellékletből vagy megnézhető ITT.

Fotó: Vadnai Péter


Csatolt képek:


Csatolt fájlok:

Támogatóink: