Együttműködés a Balatoni Hajózási ZRt-vel

A Budapest Boat Show színpadán február 15-én együttműködési megállapodást írt alá dr. Halmos Gábor a Balatoni Hajózási ZRt. vezérigazgatója és dr. Kollár Lajos a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke.

A megállapodás értelmében az eddig is jó kapcsolatokat ápoló szervezetek 2014-től a magyar vitorlás verseny- és szabadidő sport fejlesztése érdekében magasabb szintre viszik együttműködésüket. Ennek keretében közös verseny és rendezvény lesz május 10-én a siófoki szezonnyitó, stratégiai partnerként bővítik a vitorlázóknak nyújtott szolgáltatásokat, összehangolják a kommunikációt.

2014-ben az MVSZ kupasorozat jelleggel rendezi meg a Yardstick osztályok bajnokságait, és ennek a sorozatnak részei lesznek a Balatoni Hajózási Zrt. által rendezett regatták.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy sportegyesülete a Balatoni Hajózási SE visszanyerje egykori vezető pozícióját az élsportban és az utánpótlás-nevelésben. Ennek keretében vállalják, hogy a sportegyesületben legalább két élsportolót támogatva biztosítják a nemzetközi szintű eredmények eléréséhez szükséges felkészülést. 

Támogatóink: