Tájékoztatás a 2024. évi ORC kérelmekkel kapcsolatban

A Magyar Vitorlás Szövetség tájékoztatja a sportolókat, hogy amennyiben egy adott egység ORC-ben tervez vitorlázni úgy minden esztendőben meg kell újítani az ORC bizonylatot. Az alábbi cikkben foglaljuk össze a tudnivalókat. 

A Magyar Vitorlás Szövetség felhívja a vitorlázók figyelmét, hogy amely egység 2024.évi Balatoni Évadnyitó Kékszalag Port Nagydíj versenyen ORC értékelési csoportban tervez indulni, a hosszabbítási kérelmét a -  www.orc.org/hungary felületen legkésőbb 2024. május 8. 12:00 óráig kell leadnia.  

 

A Túravitorlás Sport Klub által szervezett 2024. évi Pünkösdi Regatta esetében ugyanezen a felületen a jelentkezési határidő 2024. május 15. 12:00 óra. 

Amennyiben új, vagy még fel nem mért vitorlák felmérést tervezi az adott egység, úgy az erre vonatkozó igényt kérjük írásban jelezni 2024. május 6. 12:00 óráig, a Magyar Vitorlás Szövetség felé. 

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy kizárólag a VIHAR rendszerben hibátlanul regisztrált hajók felmérésére van lehetőség. 

Ha változás történt a vitorlákban vagy a hajótestben, rudazatban, valamint, ha új hajó kerül regisztrálásra, azt kérjük írásban jelezni Szeremley László felmérőnek a szeremley@yahoo.com e-mail címre. 

A felmérés díjszabása az alábbi linken érhető el:

https://hunsail.hu/hajoregisztracio/felmeresi-szabalyok 

Kapcsolódó tartalmak 

 

Támogatóink: