10 éves a MVSZ szervezésében zajló Téli előadássorozat

2014-ben elkezdett, immár hagyományossá vált tudásátadás idén rekordszámú előadóval büszkélkedhet. Ezen a telén két online sorozat is fut a Magyar Vitorlás Szövetség szervezésében. Az egyik a Szövetségi Kapitányok szakmai tudástárából ad témákat, ez főként az ifjúsági versenyzőknek szól, azonban mások számára is érdekes lehet. A másik a Téli előadássorozat, amely idén 9 előadást foglal magába. Ezek közül van olyan, amelyek szülőknek, van amelyik az edzőknek lehet érdekes azonban mind az ifi, mind pedig a felnőtt versenyzők találhatnak érdekes témákat közöttük. A webináriumon a kamerák előtt versenybírók, edzők, és egy versenyrendező adja át tudását. Az utolsó napon egy vitorlázó szülő osztja meg a tapasztalatait a megjelenő közönségnek. 

Az előadásokat van lehetőség élőben nézni a teams rendszeren keresztül, így aki szeretne kérdezhet is az előadóktól. 

Hunsail TV youtube csatornáján minden előadás visszanéhető.

A Téli előadássorozat következő előadása 2024.02.11-én lesz 10 órakor. Farkas Péter a rajtokról beszél majd, versenyzői és versenyrendezői szemszögből is, Beliczay Márton pedig a parti és vízi óvásokról. TEAMS link a webinárium eléréséhez.

Március negyedikén Szabó Vilmos előadása, főként leendő és jelenlegi szülőknek szól, akiknek a gyermekei versenyvitorláznak. Szó lesz arról, hogy milyen terheket és örömöket ad a vitorlássport a szülőknek egészen a kezdetektől az olimpiai szintre való eljutásig vezető úton. 

Támogatóink: