Magyar hírekkel van tele a World Sailing

Magyar hírek uralták a World Sailing címlapját hétfőn este, a címlapon forgó négy legfrissebb hír közül három is magyar vonatkozású: Majthényiék 13. FD-világbajnoki címéről, a balatonfüredi fejlesztési szimpoziumról és Nagy Levente halálról szólnak.

nemzetközi szövetség weboldalának szerkesztői három magyar vonatkozású hírt is kiemelten közöltek a vitorlázó világ eseményei közül hétfőn. Az oldal címlapján forgó négy hír közé beválogatták Nagy Levente nemzetközi versenybíró gyászhírét, a Majthényi-Domokos repülő hollandi egység újabb, 13. világbajnoki címéről szólót, valamint a World Sailing idén április eleji balatonfüredi fejlesztési szimpóziumának beharangozóját is.

A nemrég elhunyt Nagy Levente szakmai pályafutásának mérföldköveit ismertetik, kiemelve, hogy hat egymást követő olimpián volt zsűritag, valamint a 27. Amerika Kupa zsűrijében való részvételét. Majthényiék 13. világbajnoki címéről nagyjából a száraz tényeket közölték, bár a sorok között azért kiolvasható volt, hogy nagyra tartják, ahogy a magyar páros stabilan kézben tartotta a versenyt és nem sok kérdést hagyott a kimenet felől - főleg a vébé második felében. A szimpóziumról szóló hír nem szolgál túl sok újdonsággal a korábbiakhoz képest, egy fontos feltétel azonban kiderül belőle: a regisztráció 60 euróba kerül.

Támogatóink: