RS SAILING HUNGARY KFT


RS SAILING HUNGARY KFT

Az RS Sailing Hungary Kft. 2015-óta hivatalos magyarországi képviselője az angliai RS Sailing által gyártott hajóknak. Az RS Sailing több mint 20 féle hajót gyárt, közöttük olyan ikonikus termékeket, mint az RS Feva, az RS Aero vagy az RS 500. A cég palettáján a 2,5 méteres oktatóhajóktól egészen a 25 lábas csodálatos, klasszikus vonalvezetésű versenyhajókig (RS Elite) a vitorlások teljes palettája megtalálható. Az RS Sailing Hungary Kft 2016 óta a Magic Marine vitorlás ruházati márka magyarországi forgalmazója is, amely termékek elsősorban a dinghy vitorlázók legmagasabb igényeinek kiszolgálására „szerződött”.

Elérhetőségek: Náray Richárd | richard.naray@rs-sailing.hu | +36 20 973 1633

1117 Budapest, Budaőrsi út 68. (térkép) | Honlap


Az RS Sailing Hungary Kft hitvallása, hogy a vitorlázást csak kishajókkal érdemes elkezdeni, ezért megalakulása óta stratégiai partnere a Vitorlázó Gyermekekért Egyesület. Az egyesület 2008 óta az egyik legnagyobb hazai gyermekegyesület, amely felnőttek oktatásával versenyszervezéssel, rendezvények szervezésével is foglalkozik, Budapesten a Kopaszi gáton és a Balaton több pontján egész éves programot kínálva a vitorlázás és az RS hajók szerelmeseinek. Az egyesület RS Feva hajói többször bizonyították kiválóságukat az oktatás és a hétvégi vitorlázás terén egyaránt. A VGYE és az RS Sailing közösen jelenik meg rendezvényeken, képzési programokon és nyílt napokon minden évben, hogy vevőik, partnereik élőben próbálhassák ki az RS hajók és a Magic Marin ruhák professzionalitását.

A hajók mellé az RS Sailing szolgáltatási csomagokkal is kiegészíti tevékenységét. Az RS vállalja az RS hajók bérlését, téli tárolását, éves karbantartását, szállítását, szervizét, és alkatrész ellátását. Az RS Sailing rendelkezik Magyarországon egyedelülálló vitorlás szimulátorral, amely lehetőséget ad mindenki számára a vitorlázás kipróbálására akár rendezvényeken, belső térben is. A tulajdonosok (Seidl Gábor, Náray Richárd) több évtizedes vitorlázómúlttal és edzői oktatói valamint sportszervezői tapasztalattal rendelkeznek, amely tapasztalat biztonságot nyújt az RS hajók tulajdonosai számára mindig és mindenhol.

Az RS Sailing bemutatóterme Budapesttől a Balaton felé könnyen útba ejthető, a Budaörsi út város felé vezető oldalán található parkolóhelyekkel, közvetlenül az épület előtt.

Támogatóink: