Techsol Group Kenesei One Design Trophy első forduló fókuszban a női vitorlázók

A KMPVSE rendezésében zajló regattán 8 OD osztály Asso99, 8mOD, Nau370Run, Nau330, Elliott770, J24, Scholtz 22, Sudár Regatta versenyzői állnak rajthoz a két napos, 6 futamos pályaversenyen. A nyolc hajóosztály két külön up and down pályán versenyez majd. A Kenese Marina-Port VSE hétvégi versenyén kiemelten fókuszt kapnak a női vitorlázók, kapcsolódva a World Sailing, Steering The Course kampányához.

“ A két napos versenyen szeretnénk bemutatni a női vitorlázókat és versenyrendezőket egyaránt, az ő szemszögükből is megmutatni egy pályaversenyt, milyen egy csak női csapatban vagy akár egy vegyes csapatban versenyezni. Női versenyvezetőként pedig úgy látom, hogy egy rendezői csapatban szinte minden poszton jól megállják a helyüket a lányok.” - monda Dávid Júlia a KMVPSE alelnöke és a hétvégi verseny vezetője.

A versenyen minden osztály első helyezést elért egysége, a Techsol Hungary Kft. jóvoltából egy ELITE YACHT CLEANING hajó tisztítási és ápolási csomagot kap. A Boards of Hungary E-board és E-sup különdíj vouchereket ad a legtöbb egységet felvonultató osztály győztesének és a legsportosabb csapatnak, valamint a legjobb helyezést elért női egységnek egy póló ajándékcsomagot ajánlat fel. Minden osztály legjobb női vitorlázója különdíjat kap.

https://www.facebook.com/kmpvse

https://drive.google.com/drive/folders/1RYt_RYYVn1aT4f3KA-6I96eoaqt7oQ-v

Támogatóink: