Napközis vitorlástábor Fonyódon

Vitorlás oktatásunk és táborozásunk közel 10 éves múltra tekint vissza. Elért eredményeink arra sarkallnak, hogy évről évre fejlesszük programjainkat úgy, hogy mind a gyermekek, mind a szülők  elvárásait és reményeit is megvalósítsuk. Egyesületünk 2016 nyarán az alapításkor megfogalmazott egyik rendkívül fontos célját érte el azzal, hogy a Magyar Vitorlás Szövetség akkreditált vitorlásiskolájává vált.

A VAGABUND Vitorlás Sportegyesület alapítói hosszú idő óta vesznek részt úgy vízi, mint egyéb sportok tevékenységeinek szervezésében és koordinálásában. Nyári napközis vitorlástáborainkban kis létszámú turnusokban (20 - 25 fő/turnus) a gyermekeknek elsősorban a vitorlázás szépségét, sportértékét mutatjuk be.

A gyerekek a tábor alatt megismerkednek a Balaton meteorológiájával, megtanulnak mentőmellényben úszni, elmélyednek a hajózás rejtelmeiben és alapvető ismereteket szereznek elsősegélynyújtásból, vízből mentésből.

Az évről évre visszatérők számára lehetőség van különböző csoportokba kerülni, ahol a már meglévő élményeikre és tudásukra alapozva vezetjük őket egyre tovább a vitorlázás különleges világába.

A gyermekeket 3 különböző szinten oktatjuk: I. kezdő és II. alapfok szinten - képzett vitorlás szakedzőkkel - valamint a III. többszemélyes szinten - képzett vitorlás oktatókkal. A táboraink nemcsak a gyermekeknek jelentenek élményt, hanem szüleiknek is, akik a záró napon kísérhetik figyelemmel csemetéik fejlődését, hogyan hajtják végre különböző típusú oktató vitorlással a megadott feladatokat, manővereket.

2020. évben táborainkat július 06–tól augusztus 14-ig tartjuk heti turnusokban, Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:00 között.

További információ rólunk, részletek és elérhetőségeink honlapunkon és Facebook oldalunkon is megtalálhatók. 

VAGABUND Vitorlás Sportegyesület

Támogatóink: