A Kékszalagon lehet regisztrálni a Tengeri Bajnokságra is

A 48. Kékszalag Erste World Nagydíj szerdai, balatonfüredi nevezésén lehet majd nevezni az öszi, Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságra is.

Az idei Tengeri Bajnokságot 2016. október 8-15. között rendezzük meg Észak-Dalmáciában.
A Biogradból induló mezőny a Dugi Otok - Kornat - Murter-szigetek közötti vízterületen hét túrafutam során mérheti össze tudását. A résztvevők ezúttal egy igazán sportos hajótípussal, a megjelenésekor az év hajójának is választott Elan 350-nel versenyezhetnek, amelyből 13 egyforma hajó áll rendelkezésre.

A Tengeri Bajnokságot támogatja a Marina Yacht Sport vitorlás szaküzlet, amely értékes hajózási felszereléseket ajánlott fel a sikeresen szereplő csapatok tagjainak. A verseny kedvezményes nevezési határideje július 13., így a Kékszalag nevezésén a balatonfüredi Anna Grand Hotelben jelentkezők még 300 eurós kedvezményben részesülhetnek.

A Tengeri Bajnokságról előzetesen megjelenő tájékoztató kiadványt a Kékszalag nevezői megkapják a regisztráción, de  a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló természetesen megtalálható a verseny honlapján is: www.tengeribajnoksag.hu

A versenykiírás letölthető e cikk mellékletéből is.


Csatolt képek:


Csatolt fájlok:

Támogatóink: