SEGÍTSD TE IS A MAGYAR VITORLÁZÁST!

Rendelkezz úgy, hogy adód 1 százalékával közvetlenül a magyar vitorlázást támogatod! 

Ezt legkésőbb május 20-ig teheted meg, az szja bevallástól teljesen függetlenül is, bármikor, akár most is! A NAV  e-szja oldalán keresztül pár kattintás az egész!

Nevünk: Magyar Vitorlás Szövetség 

Adószámunk: 18157530-2-42

Ne feledd, ezzel a felajánlással  úgy segítesz, hogy az neked egyetlen plusz filléredbe sem kerül, hiszen a már befizetett személyi jövedelemadód 1 százalékát ajánlod fel ilyenkor!

Mutatjuk hogyan teheted ezt meg: 👇

  1. Ügyfélkapun keresztül (ezt ajánljuk, nagyon egyszerű)

ahogy már utaltunk rá, ez a leggyorsabb és legegyszerűbb mód, pár kattintás az egész.

  • először is keresd fel a NAV  e-szja oldalát itt.
  • kattints az oldal jobb felén megjelenő belépés gombra
  • kattints az ügyfélkapu gombra, add meg a belépéshez szükséges adataid
  • bejelentkezés után megjelenik az adóbevallás ellenőrzésére és az adó 1+1 százalékos nyilatkozat leadására szolgáló felület. kattints a jobb oldalon lévő, lila hátterű nyilatkozom gombra, s onnantól kezdve már mindent egyértelműen látni fogsz.

Az adószámunk, amit kérni fog a rendszer, és meg kell adj a kedvezményezettnél: 18157530-2-42  (ennek beírása után a nevünket magától, pár pillanat alatt kitölti a rendszer.)

Ha még nincs ügyfélkapud, de szeretnél, itt tudsz regisztrálni.

  1. Postai úton 

Amennyiben ezt a módot választod, úgy sem kerül nagy erőfeszítésedbe a rendelkezés!

  • nyomtasd ki rendelkező nyilatkozatunkat, amit ide kattintva tudsz elérni.
  • töltsd ki a nyilatkozatot!

Ha beikszeled a felső rész jobb alsó sarkában lévő négyzetet, úgy hozzájárulsz ahhoz, hogy a NAV  kiadja nekünk adataid. Ennek annyiban van jelentősége, hogyha megkapjuk az adataid, akkor egy köszönő e-mail -t tudunk részedre küldeni, megköszönve felajánlásod, s tájékoztatásul meg tudjuk küldeni, mire fordítottuk az általad felajánlott 1 százalék összegét.

Felső rész: ide a te adataid szükségesek.

Középső rész: a kedvezményezett, azaz a mi adószámunk: 18157530-2-42  

Alsó rész: a kedvezményezett technikai számot (4 darab) akkor kell kitölteni, hogyha a nemzeti tehetségprogramnak, vagy valamely egyház részére szeretnéd eljuttatni a plusz 1 százalékod. Az egyházak listáját, illetve a hozzájuk rendelt technikai számot itt találod.

Fontos! Ha a technikai számot nem töltöd ki, attól még érvényes az 1%-os nyilatkozatod, csak ebben az esetben a plusz 1%-od nem kapja meg egy egyház sem! amennyiben kitöltöd az alsó négy rubrikát, úgy rendelkezel a plusz 1%-odról is, amit a kiemelt költségvetési előirányzatnak, (2020-ban a nemzeti tehetségprogramnak), vagy egyházaknak ajánlhatsz fel! 

A kitöltött nyilatkozatot vidd be személyesen a lakóhelyed szerinti illetékes NAV  hivatalba, vagy tedd borítékba a kitöltött rendelkező nyilatkozatot, és add fel postán! A borítékra a feladóhoz írd rá neved, állandó lakhelyed, adóazonosító jeled, illetve ne feledd, a boríték leragasztása után a hátoldalát alá kell úgy írnod, hogy aláírásod keresztül haladjon a ragasztási sávon! Csakis így érvényes a rendelkezés! A címzetthez az állandó lakóhelyed szerinti illetékes NAV-kirendeltség címét írd be! 

A hivatal címeit, azon belül a megyédhez rendelt NAV  postacímeket itt találod. (Ügyfélszolgálati kereső => konkrét ügyben szeretnék eljárni =>gördítsd le a listát =>1+1% rendelkező nyilatkozatok átvétele.)

Támogatóink: