Több mint egy tucat Bravo 6.0 edzőmotoros segíti a klubok munkáját

A BravoBoats a  Magyar Vitorlás Szövetség tulajdonában álló Magyar Vitorlás Akadémia (MVA) nonprofit szervezet nyílt Európai Uniós pályázata egyik nyerteseként, 15 db Bravo 6.0 motorost szállított 2018-ban a Vitorlás Akadémia részére.

Az MVA által kiírt eszköz- és szolgáltatás-fejlesztés pályázatára, az MVSZ klubjai pályázhattak, többek között motorosokra is. A BravoBoats a pályázat egyik nyerteseként összesen 15 db Bravo 6.0 edzőmotorost szállított, amely 9 vitorlás klubhoz került.

A BravoBoats elkötelezett támogatója a magyar vitorlás sportnak. A cég büszke arra, hogy ott lehet a hazai vitorlázás élvonalában, saját, magyar fejlesztésű, új generációs motorosaival. 2018-ban számos hazai és nemzetközi vitorlás versenyen a BravoBoats edző, rendező és jury motorosai, kísérő- és média hajói segítették a sportolókat, edzőket, sport szakembereket a sikeres szereplésben. Óriási megtiszteltetésnek tartják, hogy Berecz Zsombor 2018. évi finn dingi világbajnoki címénél, a sportoló részére egyedileg épített edző hajóval, voltak jelen. A BravoBoats motorosa segíti Berecz Zsombort a 2020-as tokiói olimpiára való felkészülésben és az olimpiai játékok során is.

A hajónk átadását követően nem engedik el vásárlóik kezét, átfogó szerviz csomagot dolgoztak ki. Alap szolgáltatásukon túl, valamint a garanciális szerviz után és az időszakos szervizek alatt is, a karbantartást minden esetben tapasztalt és szakértő csapatuk végzi el.

Támogatóink: