NAVIGÁTOR DISCOVERER YACHTING KFT.

NAVIGÁTOR DISCOVERER YACHTING KFT.

A Navigátor Kishajós Iskolában 1994 óta tanulhatod a belvízi és a tengeri képesítések, valamint rádiós képesítések megszerzéséhez szükséges tananyagot. Tengeri vitorlás és motoros gyakorló és üdülő túrákat szervezünk a Közép-Adriáról indulva észak (Opatia) és dél (Dubrovnik) irányába. Harmadik éve rendezzük sikeresen 9 hajó részvételével flotta vitorlázásunkat az Észak-Adrián. Ezt a hagyományt folytatjuk jövőre is. Új programsorozatunk a felső-Tiszához és a Bodroghoz kötődik. Tokaj és környéke történelmi, borászati, nevezetességeinek meglátogatása, horgászás, madármegfigyelés, kikapcsolódás.

Elérhetőségek: NAVIGÁTOR DISCOVERER YACHTING KFT. | navdy@chello.hu | +3613498133

1111. Budapest, Budafoki u. 5-7. (térkép)


A kishajózás teljes horizontján nyújtunk szolgáltatásokat. Oktatás, túrázás, versenyzés, hajóbérlés, valamint hajóépítés, átépítés és felújítás témakörökben.

Célunk: magabiztos hajóvezető navigátorok képzése, akik bármilyen hajómeghajtást magabiztosan kezelnek, üzemben képesek tartani a vezetésükre bízott hajót és szakszerüen navigálnak túrázva, vagy versenyeken. Elképzeléseiktől a saját igényre tervezett és építtetett, vagy épített hajó sem áll távol.

Amivel foglalkozunk: hajós oktatás, motoros tanfolyam, motoros hajós tanfolyam, motorcsónak oktatás, városnézés a Dunáról, vízisízés, vitorlás tanfolyam, vitorlás oktatás, vitorlás túrák, tengeri vitorlázás, vitorlás versenyzés, hajós tankönyv, navigációs tanfolyam, parti navigáció, tengeri navigáció, csillagászati navigáció oktatás, fémhajóépítés, munkahajó építés, tanterem bérbe adás.

Cégeink a NAVIGÁTOR Discoverer Yachting Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft   Kishajós Iskolája a szervezetileg együttműködő NAVIGÁTOR Vitorlás Egyesülettel azt tűzte ki célul, hogy minél több érdeklődő és vállalkozó szellemű, sportot és természetet szerető embert avasson be a hajózásba, a vízen közlekedésbe, a navigációba, a többszintű hajós oktatáson keresztül. Az oktatás és az ott tanult elemeknek a közös túrázáson és versenyzésen keresztüli gyakorlása jelenti a teljes értékű, magabiztos tudás megszerzését. Az idők során a gyakorlatban kipróbált és használt hajók tulajdonságainak helyes értékelése és rendszerezése az eziránt érdeklődőket a saját hajó tulajdonságainak meghatározására is képessé teszi. Cégünk tervező részlegével beszélgetve, konzultálva, megterveztetve, majd hajóépítő üzemünkben megépítve, és a hatósági jóváhagyás után akár valósággá is válhat egy világ körüli út megvalósítása egy saját építésű hajóval.

Támogatóink: