Versenybírói tanfolyam indul

A Magyar Vitorlás Szövetség Versenybíró Bizottsága versenybírói tanfolyamot és vizsgalehetőséget hirdet leendő versenybírók részére.

  • A tanfolyam ideje:         2018. november 23-25.
  • A tanfolyam helye:        Magyar Sport Háza, 4. emeleti nagytárgyaló (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.)

A felkészülés elősegítése céljából a bizottság a tanfolyamot megelőzően, 2018. november 17-én 9:00-16:00 óra között alapozó workshopot szervez, amelynek célja a hajók találkozásával kapcsolatos meghatározások és versenyszabályok, valamint a verseny vezetésével kapcsolatos szabályok elsajátítása. A workshopon való részvétel nem kötelező, de a biztos alapok megszerzése céljából ajánlott. A workshop helyszíne a Magyar Sport Háza földszinti nagytárgyalója lesz.

A képzésre jelentkezni 2018. november 9-ig, a mellékelt űrlap kitöltésével lehetséges. A kitöltött jelentkezési lapokat a fluck@hunsail.hu e-mail címre kérjük megküldeni.

A tanfolyam résztvevőinek száma 30 főben korlátozott. A részvételi lehetőséget a jelentkezés sorrendjében biztosítjuk, túljelentkezés esetén várólistát hozunk létre. Korábban visszaigazolt részvételi lehetőség visszamondása esetén először a várólista első helyén várakozónak ajánljuk fel a részvétel lehetőségét.

A tanfolyam részvételi díja 25.000 Ft, amely a workshop vagy a tanfolyam helyszíni regisztrációjakor (2018. november 17-én 8:30-9:00 vagy 2018. november 23-án 14:00-15:00 óra között) fizetendő, attól függően, hogy a jelentkező melyik alkalommal érkezik először.

versenybírói tanfolyamra szóló felhívás teljes szövege, a tanfolyam tematikája és a jelentkezési lap a csatolt dokumentumokban (docx és pdf) olvasható.

A versenybírói tanfolyamról és a további képzésekről szóló információk pedig a http://hunsail.hu/kepzesek oldalon találhatóak. 

 Fotó: Szántó Áron/MVSz

 


Csatolt fájlok:

Támogatóink: