Új vezetés a Nagyhajós Bizottság élén

A Magyar Vitorlás Szövetség elnöksége 2/2013 (01.22) sz. határozatában az MVSZ Nagyhajós Bizottság vezetésére társelnökként, megválasztotta Detre Zsolt és dr. Lőrincz Benedek vitorlázókat, akik megtiszteltetésnek véve a megbízatást nagy elszántsággal fogtak bele a munkába.  
Meggyőződésük, hogy a Bizottság működését megújítva, szervezettebbé, téve hatékonyabbá tudják tenni a nagyhajós társadalom és a Vitorlás Szövetség közti kétoldalú partneri párbeszédet, amellyel az MVSZ szolgáltatói szerepét erősítik.   
Programjukban első lépésként feltérképezik minden egyes Nagyhajós Osztály helyzetét, igényeit, fejlődéseinek lehetőségeit.   Nagyon fontosnak tartják, hogy minden egyes vitorlázó érezze, hogy a Nagyhajós közösséghez tartozik. A Bizottság az Elnökség felé tett javaslatait úgy fogja kidolgozni, hogy előtte vitorlázók véleményét a lehető legszélesebb körben meghallgatja és megvitatja.   Mindezek folyamán, egyrészt a nagyhajózás hagyományait messzemenőkig tiszteletben tartja, másrészt a hajók jövőbeni fejlődését igyekszik elősegíteni. 

Támogatóink: