Száguldhatsz egy GC 32 fedélzetén az Extreme Sailing Series-en!

Mit szólnál ahhoz, ha az Extreme Sailing Series egyik „repülő" GC32 katamaránja fedélzetén száguldozhatnál Lisszabon előtt? Álom? Nem – csak használd a Kékszalag Erste World applikációt!

A 48. Kékszalag Erste World-ön a magyar vitorlásversenyek történetében első alkalommal lesz mindenki számára egységesen hozzáférhető, real-time nyomkövetési alkalmazás. Az Erste World támogatásával a magyar Kwindoo cég elkészítette a verseny hivatalos, alkalmazását, a Kékszalag Erste World app-ot, amely nemcsak arra ad lehetőséget, hogy a hajók folyamatosan lássák saját helyzetüket és az ellenfelekét, hanem végre a barátok és ismerősök is nyomon követhetik az egyes hajók pillanatnyi pozícióját.

Ráadásul, minden olyan versenyző, aki az appot használva játszik is, sorsoláson vesz részt, amelynek fődíja egy kétszemélyes VIP-belépő az Extreme Sailing Series október elején Lisszabonban rendezett fordulójára. S a teljes ellátás és utazás mellett az egyik GC 32 fedélzetén a katamarános száguldást is ki lehet próbálni!

 header_kwindoo_724x406_72dpi_v2.jpg

Mit is tud majd a Kékszalag Erste World applikáció, és hogyan használható?

A mobil applikáció 2016 július elejétől lesz letölthető Androidos és iOS-es készülékekre. A nevezés során az alkalmazást használó versenyzőket regisztráljuk majd. A letöltéssel és a használattal kapcsolatban a fejlesztők és az Erste World képviselői segítséget is nyújtanak mind a budapesti, mind pedig a balatonfüredi nevezésen.

A verseny napján az applikációt a rajt előtt aktiválni kell, s a verseny alatt biztosítani, hogy a telefon ne merüljön le. Az alkalmazásnak köszönhetően a felhasználó folyamatosan látja saját helyzetét a versenytársakhoz és a pályajelekhez viszonyítva is. A nézők, családtagok és barátok is pontosan követhetik a csapatot a www.kwindoo.com felületen.

 A verseny végén a versenyző részletes értékelést is kap, s veszélyhelyzetben azonnali segélyhívásra is használhatja aKékszalag Erste World applikációt, amely a hajó koordinátáit azonnal továbbítja.

A játék menete: ha a felhasználók a verseny során áthaladnak a pályajelek közvetlen közelében elhelyezett értékkapukon, pontokat szerezhetnek. A maximális pontszám 19, s aki legalább 14 pontot összegyűjt, részt vesz a sorsoláson. A főnyeremény: két főre szóló VIP belépő az Extreme Sailing Series októberi  lisszaboni versenyére. A csomag biztosítja az utazást, a szállást, az ellátást; a nyertesek követhetik a versenyt a VIP szektorból, és vendégként feljuthatnak az egyik katamaránra is.

S aki használja az alkalmazást, a vitorlázás jövőjéért is tesz valamit: a verseny végén az applikáció összegzi valamennyi megtett kilométert, s az így kapott szám ötszörösét az Erste Bank átutalja a Magyar Vitorlás Szövetségnek az utánpótlás támogatására.

Az Erste World így támogatja az értékeket – a vitorlázásban is. 

A Kékszalagról

A Kékszalag a Balaton legkiemelkedőbb vitorlás eseménye, Európa legnagyobb tókerülő versenye. A táv mintegy 155 kilométer, amelyet 48 órán belül kell megtenni a mintegy hatszáz hajóból álló mezőnynek. A versenyen együtt rajtolnak a hagyományos, egytestű hajók és a két- vagy háromtestű high-tech vitorlások, a profi csapatok és a családi vitorlázók. A Balaton jellemzően komoly próbára teszi valamennyiüket, hiszen a Kékszalag teljesítése önmagában is komoly sportteljesítmény. Az idei 48. Kékszalag Erste World Nagydíj rajtja 2016. július 14-én, csütörtökön 9.00 órakor lesz Balatonfüreden. Az eredményhirdetésre a balatonfüredi Gyógy téren, július 16-án 18.00 órától kerül sor.

A Kékszalag és a 2Szalag katamarán regatta névadó támogatója az Erste Bank új, kiemelt prémium szegmense, az Erste World.

A Fehér Szalag névadó támogatója a GeneralCom.

Főtámogató az Audi – amely egyben az Audi Ultra Cup sebességi verseny névadó támogatója is – és Balatonfüred Város Önkormányzata. A Magyar Vitorlás Szövetség időmérő partnere a Seiko. A Kékszalag hivatalos díjszállítója a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. A Kékszalag Hivatalos Légitársasági Partnere a Qatar Airways.

További támogatók: ledvilag.hu, Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft., Generali Biztosító Zrt.

Médiapartnerek: DigiSport, Világjáró – First Class, Vitorlázás.

Az MVSz együttműködő partnere a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata, a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság, a Balatoni Hajózási Zrt. és a Novofer Zrt.

A Kékszalag támogatja a következő alapítványokat: Hospice Alapítvány, Lárifári Alapítvány, Mellrákinfó Egyesület.

További információk
Kékszalag-MVSz Sajtóközpont, e-mail: kekszalag@livepr.hu
Ruják István szakkommentátor, tel.: 06 30 977 9066; e-mail: irujak@gmail.com
Náray Vilmos kommunikációs vezető, tel.: 06 20 369 2126; e-mail: naray@livepr.hu 

www.kekszalag.hu 

www.hunsail.hu 

www.facebook.com/akekszalag

www.ersteworld.hu


Csatolt képek:


Csatolt fájlok:

Támogatóink: