Subaru-Egis Kupa: szívvel, lélekkel, demizsonnal…

Jön a Subaru-EGIS Kupa, ami több nagyhajós osztálynak is ranglistaverseny.

Szombatra három, vasárnapra két futamot terveznek a rendezők a június 22-23-i hétvégére, a hagyományos trapéz alakú pályán, a szervezők reményei szerint ideális szélviszonyok között. A helyszín a Csopak előtti vízterület. Több hajóosztály ranglistaversenynek jelölte a Subaru-Egis Kupát, amely a tradícióknak megfelelően a pályaversenyzést erősíti a vitorlás szezonban.

Ezúttal is legalább húsz hajóosztály képviselőivel lehet  találkozni majd, és amennyiben az időjárás kegyes lesz a szervezőkhöz úgy közel 80-90 hajó nevezésére és komoly izgalmakra lehet számítani. Lám Dezső emlékének adózva - aki edzőként és gondnokként is nagyon sokat tett az EGIS SE Sportegyesületért – a szervezők idén is különdíjat ajánlanak fel. A Nautic 370 RUN hajóosztály legeredményesebb egysége emelheti majd magasba a Lám Dezső kupát, míg a SUBARU különdíját a legtöbb egységet nevező osztályból vihetik haza.

A Subaru-Egis Kupa szervezői a média képviselőit is várják a futamokra és a fogadásra. A versenyre médiamotorost biztosítanak, így a televíziós stábok, újságírók és fotósok valóban testközelből élhetik át a vitorlásverseny történéseit.

További részletek és a versenykiírás és versenyutasítás letölthetőek a mellékletekből.


Csatolt képek:


Csatolt fájlok:

Támogatóink: