Jön a következő szakmai előadás - íme a tudnivalók

Öt előadásból álló szakmai sorozatot indított az év elején a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSz). A március közepéig tartó sorozat következő - "A sikeres versenyzéshez vezető út" című - előadása február 12-én lesz.

Az első - januári 22-i előadáson - Böröcz Bencze nemzetközi versenybíró a tavalyi aarhusi olimpiai kvalifikációs világbajnokság versenybírói kulisszatitkaiba avatta be a résztvevőket, akik néhány megtörtént esetben döntéseket is hozhattak. (Böröcz Bence előadásáról itt olvashat részletesen.) 

A következő "A sikeres versenyzéshez vezető út" című előadásra jövő hét kedden - azaz február 12-én - kerül sor: Brencsán Dávid, Hodács Attila, Sigmond András edzők és Holczhauser András MVSz-főtitkár ad áttekintést a 2018-ban megjelent szövetségi kiadványokról. ERRE AZ ELŐADÁSRA REGISZTRÁLNI EZEN A LINKEN LEHET!

A sorozat február végén folytatódik a harmadik előadással: akkor Horváth Ákos, Országos Meteorológiai Szolgálat Viharjelző Obszervatóriumának vezetője beszél majd a Balatonra jellemző időjárásról és szélviszonyokról. Erre az előadásra már nem lehet jelentkezni, mert telt ház lesz. 

Március 5-én a "Vitorlakészítés és rigging praktikus tanácsok" címmel Kelemen Tamás vitorlatervező (Berecz Zsombor edzője) és Pécsváradi Ákos (MVSz Technikai bizottságának elnöke) rigging és vitorlajavító szakember mutatja be a vitorlakészítés folyamatát és ad praktikus tanácsokat a vitorlázat és a kötelek kiválasztásához a megrendeléstől átvételig. ERRE AZ ELŐADÁSRA REGISZTRÁLNI EZEN A LINKEN LEHET!

A szakmai előadássorozat március 19-én zárul: ezen Érdi Mári elárulja, mitől lesz valakiből jó vitorlázóERRE AZ ELŐADÁSRA REGISZTRÁLNI EZEN A LINKEN LEHET!

Az előadásokat - amelyeket bárki látogathat, de regisztrálni kell a fenti linkeken - kéthetente keddenként délután 6-tól este 8-ig rendezik a Magyar Sportok Háza első emeleti konferenciatermében (Budapest 1146, Istvánmezei út 1.).

Támogatóink: