Sportolói kettős karrier - felmérés

Kedves vitorlázók!

Elősegítendő a TF és az MVSz közötti egyre erősödő, az élversenyzőinknek és edzőinknek különösen hasznos együttműködést arra kérlek Titeket, hogy minél többen töltsétek ki a Testnevelési Egyetem kérdőívét! A tőlünk így kapott információkat egy Európai Uniós projekthez használják fel, vagyis a kérdőívek kitöltésével segíthetjük a munkájukat.

Köszönettel,

Holczhauser András 

A Testnevelési Egyetem „A sportolói kettős karriert támogató regionális központ” című Európai Unió által támogatott projektben vesz részt.
A sportolói kettős karrier program a versenysport mellett kiemelten támogatja a sportolók oktatásban való részvételét annak érdekében, hogy sportpályafutásuk befejezését követően képességeiknek és képzettségüknek megfelelő munkát találjanak a munkaerőpiacon.

„A sportolói kettős karriert támogató regionális központ” című projekt céljai a következők:
•       Az általános és középiskolai sportoló diákok tanulmányainak támogatása középiskolában, illetve felsőoktatásban való folytatásához.
•       Felnőtt sportolók munkaerő-piaci integrációja, reintegrációja.
•       A sportolók, sportszövetségek, klubok, egyesületek, kormányzati szervek és oktatási intézmények közötti kapcsolat megerősítése.
•       A sportolói igények felmérése a kettős karrier témakörében.

A projekt keretében kutatást végzünk a hazai sportolók között, melyben felmérjük, hogy véleményük szerint a különböző sportszervezetek, oktatási intézmények, programok hogyan tudnák támogatni őket kettős karrierjük sikeres megvalósításában.  A kérdőíveket minél több sportolóhoz szeretnénk eljuttatni 10-40 éves kor között.

Nagy örömünkre szolgálna, ha kérdőívünk kitöltésével a vitorlázók is segítenének abban, hogy alapos felmérést végezhessünk.

A kérdőív az alábbi linken érhető el.

http://goo.gl/forms/iq0LSYW3e1

A kérdőív kitöltése anonim és kb. 15 percet vesz igénybe. Az adatkezelésre vonatkozóan a 2011. évi CXII. törvény alapján járunk el.

Köszönettel:
Prof. Dr. h.c. Mocsai Lajos
rektor


Csatolt képek:

Támogatóink: