Remek magyar eredmények a Laser EC sorozatban 2018-ban

A 2018-as Laser 4.7 Európa Kupa versenysorozaton a lányok és a fiúk mezőnyében egyaránt három-három  magyar versenyző is az első 10 százalékban végzett.

A tíz versenyből álló Laser 4.7 Európa Kupa sorozat tavaly december 31-én zárult, a  Hvar szigetén rendezett versennyel. E verseny után került fel az eredmény az Eurilca oldalára. A magyar versenyzők 4.7 osztályban kiemelkedő eredményeket értek el. A lányoknál 104, míg a fiúknál 221 egységet rangsoroltak ebben az osztályban.

Kis-Kapin Karina (BYC) a lányok összetett versenyében a 4. helyet szerezte meg. Vida Róza (BYC) ebben a kategóriában a 6. helyen végzett és az U16 korosztályban pedig első helyen zárta a sorozatot. Molnár Lilla (MVM) 9. helyen végzett U16 korosztályban második.

A fiúk versenyében Bagonyi Bálint (THE-YKA) szerepelt a legeredményesebben Ő a 11. helyet szerezte meg. Sellei Bence (BYC) 16. helyen zárta a versenyeket. Kovács Attila (MVM)  verseny eredményei az összetett 21. helyéhez voltak elegendőek.

A tavalyi sikeres versenyzés után a magyar versenyzők 2019-ben több EC versenyen vesznek részt, így nagyobb eséllyel indulnak a jobb helyezésekért.

teljes lista itt érhető el.

Fotó: ThomTouw.com Phtography / EurILCA

Támogatóink: