Érkezik az összecsukható hajó és sok más meglepetés

A februári Budapest Boat Show-n számos érdekesség mellett több mint 100 hajó vonul majd fel, köztük vitorlások és motoros, elektromos járművek.  

Egy hónap múlva - február 22-én - kezdődik a Budapesti Vásárközpontban az idei - sorrendben a 27-ik - Budapest Boat Show, Magyarország legnagyobb hajós és vízisport-kiállítása.

Kajakoktól a elektromos motorosokig

Az esemény a folyami hajózásra fókuszál: többek között a budapesti Duna-szakasz hajózási lehetőségeivel, a különböző kajak-kenu túrákkal, az evezős és hajós kirándulásokkal, valamint a kis- és nagyhajós Dunai hajózással ismerkedhetnek meg a látogatók.

A kiállításra több mint 100 vitorlás, motoros és elektromos hajó érkezik. Lesz például összecsukható vagy a jet ski által hajtott hajó, de jön több olyan vitorlás, elektromos hajó és motorcsónak is, amelyeknek itt lesz a magyarországi bemutatója.

Fontos változás a korábi évekhez képest, hogy az idén a hajóvezetői engedéllyel rendelkezők minden nap kedvezényesen vehetnek belépőjegyet a kiállításon. Csak az első nap  lesz kivétel, amelyen egy külön, parkolást is tartalmazó jeggyel lehet bejutni a rendezvényre. Ezen a napon csak a hajósok számára lesz nyitva a kiállítás.

A kiállításra az interneten keresztül is lehet jegyet venni, mégpedig ezen az oldalon.

A Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség. Fotó: Hungexpo 

Támogatóink: