Mit kap a legjobb női kormányos?

A kétszeres Kékszalag-győztes Gordon Evelyn tiszteletére a versenyen legjobban szereplő  női kormányos különdíjat vehet át. 

Gordon Evelyn 1940-ben és 1942-ben is megnyerte a Kékszalagot a Tramontana nevű hajóval. Ezzel az első komoly sikereket elérő nők egyike volt a magyar vitorlássportban. Tiszteletére a Magyar Vitorlás Szövetség 2011 óta  az abszolút értékelésben legeredményesebb női kormányosnak adja át a Gordon Evelyn Díjat. Így lesz ez most is az 50. Kékszalag Erste Nagydíjon is. Az elismerés mellé a díjazott kormányos egy igazán különleges modellt kap a DELL-től.( Gordon Evelynről és a kékszalagos sikereiről a Kékszalag blogon olvashat részletesen. )

Legyen szó munkahelyi vagy magáncélú felhasználásról, a világ legkisebb 13 colos kijelzőjű notebookja, a DELL XPS13 csúcsteljesítményt biztosít. A 8. generációs Intel processzoroknak, az akár 16 GB memóriának és a legújabb technológiának köszönhetően a modell a legkeményebb munkával is könnyedén elbír melegedés nélkül. Emellett magával ragadó élményt nyújt a szinte kávamentes kialakítás és az opcionálisan választható 4K Ultra HD érintőkijelző. A szemrevaló alumínium ház gondoskodik a stílusos megjelenésről, amely a klasszikus ezüst és fekete kivitelen túl Rose Gold külsővel és fehér belsővel is elérhető.  A biztonságra garanciát jelentenek a DELL szolgáltatásai, illetve az opcionális ujjlenyomat-olvasó. Az 50. Kékszalag Erste Nagydíjon az  összevont eredmények alapján legjobban szereplő női kormányos tehát,  a DELL EMC legújabb topkategóriás notebookját nyeri meg.     

Természetesen a jubileumi 50. Kékszalag Erste Nagydíjon a Gordon Evelyn Díj mellett egy sor másik díjat is kioszt a Magyar Vitorlás Szövetség. A célvonalon elsőként áthaladó hajó legénysége az idén is elnyeri a tradicionális Herendi kupát, szokás szerint minden hajóosztály helyezettjeit díjazzák, emellett pedig a klasszikus osztályok legeredményesebb hajója; a legjobban navigáló hajó csapata, továbbá a legidősebb és legfiatalabb versenyző is díjat kap. A versenyről és a díjakról további információk az 50. Kékszalag Erste Nagydíj - itt és a cikk alatt csatolt dokumentumban (pdf) is elérhetőVersenykiírásában találhatóak.


Csatolt képek:


Csatolt fájlok:

Támogatóink: